„Femeia este ca o bancă de investiții – cu cât mai mult îi oferi, cu atât mai mult vei primi de la viață!”

Dacă bărbatul își iubește starea alături de femeie, atunci femeia iubește, mai întâi de toate, să se simtă unică, necesară și de neînlocuit în viața bărbatului. Femeia își dorește să simtă, că ea este ca aerul pentru tine, ca apa în deșert… Pentru ea este important să simtă dragostea ta.

1.Să iubești corect o femeie înseamnă, în primul rând, să ai grijă de starea ei interioară, de bunăstarea și starea ei de spirit. 

Dacă femeia este supărată pe tine, atunci toate vibrațiile negative îți vor influența realitatea. Un bărbat de succes este mai întâi de toate bărbatul care realizează, că succesul lui depinde de femeia care se află alături de el. Femeia este ca o bancă de investiții – cu cât mai mult îi oferi, cu atât mai mult vei primi de la viață.

2.Să iubești corect o femeie înseamnă să fii generos. 

Generos în toate: cuvinte, emoții, cadouri. Bărbații zgârciți niciodată nu vor avea succes în afaceri, niciodată nu li se vor deschide marile oportunități.

Uneori bărbatul consideră că are o singură obligațiune – să facă bani și atât… Însă femeia mai are nevoie și de căldură, gingășie, grijă și atenție. Fii generos în toate.

3.Să iubești corect o femeie înseamnă să ai grijă de starea ei interioară.

Cum să faci asta? Trebuie să știi, că spre deosebire de bărbați, femeile trăiesc cu emoții, cu sentimente și nu întotdeauna cu logică și rațiune. Natura feminină este una emoțională. Iar sarcina bărbatului este de a o ajuta să facă față acestor emoții. Un bărbat puternic este cel, care nu se teme de emoțiile și sentimentele femeii.

4.Să iubești corect o femeie înseamnă să nu permiți emoțiilor tale să te copleșească.

Puterea bărbătească este în rațiune și voință. Dacă relația cu femeia iubită nu merge, nu e cazul să cauți confort și consolare la o altă femeie.

Nu îți permite să te cobori la nivelul cuvintelor urâte, înjosirilor și acuzațiilor. De îndată ce îți vei pierde controlul, femeia nu te va mai respecta ca înainte. Cât de dificil nu ar fi, învață să îți controlezi emoțiile.

5.Străduie-te să asculți ce îți spune femeia și, după posibilitate, să îi îndeplinești rugămințile. 

Învață să asculți și să auzi ce își dorește femeia, să îi înțelegi limbajul. Nu aștepta până când femeia te va ruga, ci propune-i singur ajutorul tău.

6.Să iubești corect o femeie înseamnă să fii recunoscător pentru ceea ce face ea. 

Trebuie să înveți să fii recunoscător și să prețuiești ce face femeia, pentru că îți este alături, pentru că a dat naștere copiilor voștri, pentru că menține curățenia și confortul în casă… Uneori, munca femeilor este complet invizibilă pentru bărbați.

Fii interesat de sentimentele ei. Răsfaț-o cu mărunțișuri plăcute, nu e nevoie de cadouri scumpe, de cele mai multe ori atenția de zi cu zi în lucrurile mărunte este mai scumpă decât orice cadou. Iubește-o!