Elimină aceste 5 acțiuni distructive, dacă vrei să fii mereu energic

Doar o persoană puternică este capabilă de fericire. Cei slabi nu vor înțelege niciodată sentimentul magic care creează adevărate minuni.

Acum vorbim despre puterea mentală, spirituală și psihică.

În fiecare zi, prin corpul nostru trece o cantitate colosală de energie.

Desigur, în viață este important să înveți cum să-ți distribui corect resursa energetică pentru a deveni puternic, fericit, capabil să te dezvolți, să percepi în mod conștient ce se întâmplă, etc.

Prin coloana vertebrală trec 7 canale de energie, fiecare din el fiind responsabil pentru cele mai importante funcții ale vieții noastre.

Imaginează-ți că ești un copac mare, iar coloana vertebrală este trunchiul. Un copac cu un trunchi puternic poate rezista vânturilor, uraganelor, vremii rele, căldurii și zăpezii, dacă are rădăcini puternice. De asemenea, primește minerale și este capabil să crească, deoarece prin trunchi, copacul primește de la pământ putere, apă, tot ceea ce este necesar pentru a crește.

La fel se întâmplă și cu omul. Energia curge de-a lungul coloanei vertebrale, care este suportul și fundația tuturor.

Acțiuni care blochează dezvoltarea, fericirea și canalele de energie pozitivă și afectează negativ o persoană

1. Neacceptarea de sine. Este vorba despre atunci când o persoană nu se caută pe sine, nu încearcă să înțeleagă și să cunoască. Viața sa este lipsită de sens. Ea nu creează absolut nimic din cuvinte. Doar distruge și critică.

Sensul său este acțiunile și viețile altor oameni. În detrimentul lor se hrănește cumva, jignind sau insultând pe alții, devalorizându-le munca, dar aceasta este energie distructivă. Nu va oferi niciodată unei persoane oportunitatea de a crește, de a deveni mai puternică, de a obține o stare fericită.

2. Deprecierea de sine. Este vorba despre atunci când o persoană nu crede în propriile forțe, talente și abilități, îi este frică să se facă remarcat și să marcheze limitele personale. O astfel de persoană încearcă în mod constant să fie confortabilă, bună, suprimă sentimentul de agresivitate, aplanează orice conflict, chiar dacă în cele din urmă se dovedește a fi cea mai rănită persoană.

3. Frica de a fi tu însuți. O persoană trăiește în „pielea” altcuiva, joacă alt rol, iar adevărata față și-o ascunde. Nu cumva să fie ofensat. În acest sens, energia este blocată, nu curge, nu se manifestă în lume. În consecință, noua energie nu vine de nicăieri, deoarece o persoană nu își trăiește propria viață, nu își face propriile nevoi și se află lângă oamenii nepotriviți.

4. Furia și resentimentele față de părinți. Situațiile sunt diferite și fiecare dintre noi a crescut în condiții absolut unice. Dar există un lucru comun – toți suntem copiii părinților noștri. Anume ei sunt cei care ne-au dat viață și a da vina constant pe ei pentru toate lucrurile care ni se întâmplă, încercând să ne acoperim slăbiciunea și temerile cu acțiunile lor – înseamnă să blocăm energia și vitalitatea. Părinții noștri au făcut tot ce au putut, ei nu sunt standarde ale umanității, ci oameni obișnuiți. Acum suntem adulți și liberi, așa că trăiește, iartă, acceptă și mulțumește sincer pentru viață.

5. Lipsa de dezvoltare. Este vorba despre atunci când o persoană la un moment dat se autoproclamă specialist în viață, renunță la dezvoltare și încearcă să-și trăiască restul vieții în același ritm. Din această cauză o persoană nu poate accepta schimbări, tremură la fiecare știre, îi este frică de cele mai mici schimbări (moarte, plecare, trădare, concediere, etc.). Dar viața merge înainte și va fi plină de evenimente diferite. Ea nu se va opri niciodată în punctul care îți este ție convenabil. Prin urmare, propria dezvoltare nu trebuie oprită în niciun caz.
Autodezvoltare: gândește, analizează experiențele trecute, caută noi abilități, îmbunătățește abilitățile și talentele existente, etc.