Ele te vor da de gol! 6 „Păcate” ale femeilor neîngrijite, de care să te ții departe!

Crezi că nimeni nu îți observă nuanța gălbuie a dinților, rădăcinile nevopsite ale părului sau buzele crăpate? Greșești amarnic. Atunci când ieși din casă, contează chiar și cel mai mic detaliu!

Îngrijirea ține de responsabilitatea fiecărei femei. Multe dintre noi consideră, că bărbații se uită numai după fuste scurte și nu observă nimic altceva. Totuși există bărbați, care atrag atenția la felul în care arată femeia, cât este de îngrijită și cum alege să apară în lume.

Evită să comiți aceste greșeli, pentru a arăta fenomenal oricând, chiar dacă ai ieșit pur și simplu să arunci gunoiul!

1.Sprâncenele nepensate 

Da, acum este la modă frumusețea naturală. Dar nu trebuie să percepi totul literalmente și să arunci toate ustensilele tale de îngrijire. Chiar și sprâncenele îngroșate necesită o corecție corespunzătoare, fără de care femeia riscă să arate neîngrijită.

2.Dinții galbeni

Dacă ești consumatoare de cafea tare, ceai sau țigări, este necesar să-ți clătești gura după fiecare pauză. Poți merge și la un stomatolog pentru a-ți face albirea dinților. Zâmbetul este cel mai important detaliu!

3.Părul nespălat

Coafura contează! De aceea trebuie să ai grijă de podoaba capilară cu atenție, taie vârfurile deteriorate în mod regulat și spală-ți părul pentru a arăta întotdeauna proaspătă. Vizitează salonul de frumusețe cât mai des, căci asta îți va aduce numeroase avantaje!

4.Buzele crăpate

Balsamul hidratant de buze trebuie să devină cel mai bun prieten al tău, dacă te confrunți cu această problemă. Nu opta pentru un ruj de culoare aprinsă, căci situația va deveni și mai proastă. Folosește în mod regulat un exfoliant blând pentru buze și aplică balsamul hidratant.

5.Nuanța nepotrivită a fondului de ten

Adesea poți întâlni femei care comit această greșeală. Este detaliul care trădează femeia neîngrijtă sau cel puțin creează o impresie neplăcută. Un fond de ten prea întunecat sau prea deschis îți poate strica imaginea. Dacă ai dificultăți în alegerea produselor cosmetice apelează la sfatul unui specialist.

6.Manichiura învechită

Mâinile sunt cartea de vizită a oricărei femei. Trebuie să le îngrijești pentru a arăta perfect. Dacă oja de unghii a sărit de pe vârfuri sau unghia a crescut vizibil, a venit timpul să faci o vizită manichiuristei! Dacă ești mereu ocupată și nu reușești, optează pentru o ojă transparentă. Nu uita și de cuticulă. Este inamicul care, de asemenea, te dă de gol.