După 45 de ani, mai bine să le eviți: 3 Sfaturi importante de la experții în modă și stil!

Nu există haine pe care să nu ai voie să le porți, dacă ai peste 45 de ani. Totul se permite, dar cu câteva mici condiții.

Culori întunecate în apropierea feței

Este vorba despre bluzele întunecate, maletele cu guler înalt și alte topuri. Culoarea întunecată în apropierea feței nu doar că adaugă vârstă, dar și îți face aspectul trist și plictisitor. Cine ar dori să aibă o față palidă și tristă, chiar și atunci când are o dispoziție bună? Asta creează impresii greșite.

Bluze fără mâneci

Unul dintre cele mai controversate elemente de garderobă pentru femeile trecute de 45 de ani. Se consideră că lipsa mânecilor deschide una dintre cele mai problematice zone ale femeilor mature. Așa este, însă depinde mult și de starea pielii și silueta femeii. Specialiștii te sfătuiesc să îți evaluezi capacitățile cât se poate de bine și să renunți la bluzele și jachetele fără mâneci, în cazul în care aceste articole îți dezavantajează aspectul.

Garderoba plictisitoare

Încă un lucru demn de menționat este că regulile sunt create pentru a le încălca! Micile restricții nu ar trebui să-ți facă garderoba plictisitoare și monotonă – dimpotrivă, ținânc cont de aceste reguli, poți găsi curajul să creezi seturi și imagini mult mai interesante.

Probabil deja ai înțeles că este mai bine să cumperi câteva haine de calitate și mai scumpe, decât multe și ieftine. O femeie trecută de 40 de ani nu poate să își permită să poarte haine de calitate proastă, care să țină doar un sezon.

Pe lângă toate aceste sfaturi, iată care este cel mai important: nu cădea în extremități!  Trebuie să știi limita în toate. Alege ținute elegante, clasice – acestea cu siguranță nu vor ieși niciodată din modă!