Dulapuri în jurul ferestrei – nu doar frumos, ci și foarte practic! Idei de inspirație

Când vorbim despre spațiile mici, ideile creative care au ca scop funcționalitatea trebuie să primeze. Plasarea dulapurilor în jurul unei ferestre este o idee foarte bună pentru utilizarea practică a spațiului și pot fi folosite pentru depozitarea hainelor, cărților și a altor obiecte.

De obicei, fereastra nu este folosită în niciun mod, dar dacă aveți nevoie să economisiți spațiu în propria dvs. locuință, vedeți următoarele idei!

Puteți amenaja dulapuri în jurul ferestrei chiar în dormitor.

Dacă dormitorul este îngust și te împiedică să-l dotezi cu numărul dorit de dulapuri în care să depozitezi diverse lucruri, ar trebui să te gândești la posibilitatea proiectării unui ansamblu de dulapuri în jurul ferestrei.

Puteți așeza dulapurile de o parte și de cealaltă a ferestrei. Totuși, ar fi bine să mai existe o fereastră în respectiva încăpere, deoarece dulapurile vor prelua o parte din lumină, de aceea camera va risca să fie prea întunecată.

Și în camera copiilor, dulapurile în jurul geamurilor, vor arăta foarte bine.

Micuților le va rămâne mai mult spațiu pentru joacă și odihnă.

Le puteți folosi pe post de bibliotecă.

Dacă aveți foarte multe cărti și nu reușești să găsești o soluție pentru depozitarea acestora, fă un dulap în jurul geamului.

Un avantaj al dulapurilor construite în jurul ferestrelor este cel de corectare vizuală a unui spațiu lung și îngust.

Puteți folosi toate aceste idei decorative în spațiile care oferă destul loc pentru proiectarea unor dulapuri clasice.

Așadar, indiferent de tipul locuinței și metrii pătrați disponibili, putem găsi loc pentru dulapuri în cele mai neașteptate locuri. O poți face chiar și fără a apela la ajutorul unui designer.

Cu toate acestea, construcția dulapurilor în jurul ferestrelor este o soluție decorativă întâlnită încă foarte rar.