Două cuvinte magice care-ți vor schimba viața esențial

Există două cuvinte magice care ne pot schimba viața radical și nu e vorba despre „mulțumesc” sau „poftim” cum ne învățau în copilărie. Sunt cuvintele „de ajuns” și „demn/ă”.

Să începem cu primul. De ce suferim cel mai des în viață? Nu ne ajunge ceva.

Nu ne ajung bani, iubire, atenție, încredere în forțele proprii ș.a. Ce ar fi dacă în loc să rămâi blocat pe insuficiență să te gândești la ceea ce ai îndeajuns?

Universul, Cel de Sus sau Viața, oricum ai vrea să spui, îți oferă ceea la ce te gândești cel mai mult pe parcursul zilei.

Încearcă să-ți spui – „Am destulă dragoste!”. Ce simți când zici asta? Probabil, te copleșește o stare de bine, de fericire. Deja ești pe drumul cel bun și poți spune: „Am suficienți bani! Am destulă sănătate! Am fericire îndeajuns! Am bucurii din belșug!” – poți spune orice îți dorești să ai într-un moment sau altul.

„Am destulă încredere ca să fac asta! Am suficientă frumusețe pentru a crede în mine! Am energie de creație din belșug! Am suficient autocontrol!”

Joacă-te cu expresiile cum vrei tu!

Fii un pic copilăros/oasă și crede că ai totul îndeajuns!

Spune fraza potrivită imediat ce te întristezi sau începi să lași mâinile în jos.

Insuficiența nu este pentru tine! Ai totul îndeajuns!

Această idee mi-a fost sugerată de una dintre cărțile lui Donald Walsch, unde insuficiența este calificată drept o iluzie.

În ce privește al doilea cuvânt – dacă nu avem ceva, înseamnă că noi credem că nu avem nevoie de asta sau nu suntem demni de asta (adesea).

Așadar, ca și în situația precedentă, îți spui cu încredere:

„Sunt demn/ă de bani!

Sunt demn/ă de tandrețe, plăcere!

Sunt demn/ă să am o mașină!

Sunt demn/ă de soția/soțul meu!

Sunt demn/ă de tot ce e mai bun pe această lume!”

Repetă aceste fraze până vei crede cu adevărat în ceea ce spui și în viața ta se vor întâmpla minuni!