Dorințele se împlinesc la cei care respectă aceste 3 reguli și înțeleg corect semnele Universului

În fiecare secundă în univers se mișcă un flux enorm de dorințe, visuri, rugăciuni. Fiecare dintre noi își dorește ceva, visează la ceva. Și e atât de greu să aștepți! Unii dintre noi încearcă să se gândească „Ce să mai fac, ca dorința să mi se îndeplinească?”

Timpul trece și nimic nu se întâmplă. Și începem să ne dezamăgim. Ne întrebăm „Ce fac greșit?” și ne pierdem orice speranță.

Universul însă încearcă întotdeauna să ne protejeze de aceste îndoieli, dezamăgiri și ne trimite diferite semnale. Le observăm noi oare? Și mai mult de atât, ce reguli trebuie să respectăm ca dorințele să devină realitate?

Regula nr.1: Tot ce este conceput deja există

Fii de acord, noi ne dorim doar ceea ce există deja în această lume.  Imediat ce în capul nostru s-a formulat dorința, aceasta se corelează cu „catalogul posibilităților” Universului. Acestea însă sunt nelimitate. Și nici cea mai dezvoltată imaginație nu este în stare să-și închipuie grandoarea lor.

Imaginează-ți că ai „comandat” ceva Universului, dacă dorința ta există în catalog, Universul îți va trimite neapărat coletul. Ceea ce trebuie să faci este să crezi și să aștepți.

Vizualizează totul, percepe totul de parcă dorința deja s-a îndeplinit și totul va deveni într-adevăr realitate.

Regula nr.2: Nu uita că meriți

Nu lăsa nici pe-o secundă să te cuprindă gândul că nu ești demn de ceva, că nu meriți ceea la ce visezi. Ține minte: ești de 100 de ori mai demn decât crezi.

Ceea ce visezi astăzi, la ce vei visa mâine sau peste un an este doar o mică parte din ceea ce a pregătit Universul pentru tine. Lasă Universul să te surprindă, să te bucure.

Regula nr.3: Fă o înțelegere cu creierul tău

Nu încerca să înțelegi mecanismul îndeplinirii dorințelor. Nu ai nevoie să știi asta. Atunci când încerci să cureți calea spre îndeplinirea dorinței tale, tu te bazezi doar pe rațiune și logică. Ceea ce este extrem de dăunător pentru îndeplinirea dorințelor, pentru că le distruge pornirile creative. Subconștinentul este intermediarul dintre Noi și Univers.

Bineînțeles, nu putem să trăim deconectându-ne creierul, dar putem avea o înțelegere cu el. Imediat ce creierul începe să-ți spună „imposibil, niciodată” încearcă să-l convingi cât este de important această dorință pentru tine și cum îți poate schimba viața. Imediat ce o să-l convingi de asta, el nu se va mai împotrivi.