Designul holului de la intrare: 10 Opțiuni interesante de amenajare!

Una dintre cele mai des întâlnite greșeli în amenajarea și decorarea casei este neglijarea holului. Probabil este încăperea în care petrecem cel mai puțin timp, totuși holul are un impact major asupra celor care îți pășesc pragul casei. Ca și oricare altă cameră, holul trebuie să creeze o atmosferă confortabilă și o dispoziție bună. Desigur, te poți limita la un cuier simplu și un covoraș la ușă, însă este mult mai interesant să dai frâu liber imaginației pentru un decor deosebit.

Am putea spune că holul este cartea de vizită a locuinței tale, deci merită toată atenția și eforturile pentru a fi amenajat corespunzător. Îți propunem 10 idei superbe pentru a-ți face rezerve de inspirație!

Amenajarea holului este o adevărată provocare, ținând cont de spațiul limitat și posibil de bugetul epuizat cu amenajarea celorlalte încăperi ale casei.

Plasate în locuri strategice, oglinzile te pot ajuta să creezi iluzia unui spațiu larg într-un hol mic sau îngust.

Poți opta pentru culoarea albă, care lărgește vizual spațiul camerei.

Sau pentru un hol în nuanțe deschise, la fel, pentru a-i oferi spațialitate și amplitudine.

Accentele de culoare se pot regăsi la nivelul cuierului, covorului, suportului de umbrele, lămpi, rame sau tablouri.

Pentru un plus de textură, poți apela la conturarea unei zone folosind plăci care imită cărămida.

Una din tendințele care a devenit foarte populară este cea a pardoselii care unește vizual camerele. Mai exact, parchetul din living se continuă și în hol. Este un truc ce merită explorat mai ales în apartamentele cu holuri mici.