De ce viața italiencelor abia începe la 40 de ani

Italiencele sunt printre cele mai frumoase și stilate femei din lume. Stilul lor se evidențiază nu doar prin aspectul fizic, dar și în viața de zi cu zi. La 40 de ani, italiencele arată extrem de bine, sunt îngrijite, își acordă mult timp și se perfecționează în continuu. Viața lor este una activă fizic și social: se văd des cu prietenii, muncesc, călătoresc, comunică.

Multe dintre italience la 40 de ani nici nu visează încă să se mărite sau să aibă copii. Femeile din Italia în general se căsătoresc destul de târziu și nu încearcă până la 30 de ani să-și îndeplinească misiunea de femeie, mamă, soție. La 40 de ani femeile din Milano sau Roma abia încep să se gândească la copii. Una dintre cele mai populare italience din lume – actrița Monica Bellucci a născut la 39 și 45 de ani. Și nu din cauza că este vedetă, dar pentru că este o normalitate pentru Italia.

Bineînțeles, există excepții oriunde. Unele femei din Italia se căsătoresc la 20 de ani, la 30 de ani, dar nu e problemă pentru nimeni dacă o femeie nu este căsătorită la 40 de ani.

Pe lângă atitudinea lor față de familie, italiencele se evidențiază și cu stilul lor. Ele se îmbracă minunat, la 40 de ani ele știu perfect ce li se potrivește, cum să combine stitul clasic cu stilul casual. Ținutele lor sunt feminine, dar comode.

Nuanțele preferate ale italiencelor sunt cele neutre, pastelate, care sunt plăcute la vedere și impun respect. Adesea este vorba despre bej, gri, maro. Piesele vestimentare preferate sunt blugii, adidașii și neapărat accesoriile.