De ce se construiește mai ușor o familie puternică printr-o femeie, și nu prin intermediul unui bărbat?

Poate că această publicație va provoca o mare rezistență printre mulți cititor. Te rog, dă-i timp informației să-și petreacă noaptea și să trăiască în capul tău, gândește-te la următoarele idei scrise.

Aceste cuvinte sunt mai relevante pentru cei care cred cu adevărat că familia se sprijină pe un bărbat: el este un protector, este un constructor de casă, este un susținător și toate astea.

Da, nu am de gând să contest asta. Un bărbat îndeplinește exact astfel de funcții. Deține securitatea, menține pacea, reprezintă fundația.

Un bărbat este cel ce face acțiuni, îndeplinește sarcinile. Un bărbat nu are un psihic atât de subtil ca o femeie.

Un bărbat, dacă mergi la originile universului, este un cuceritor, un războinic, dacă este necesar, apoi un distrugător (dacă circumstanțele o cer).

Nu știe să simtă subtil ceea ce se întâmplă în ceea ce privește relațiile dintre o femeie și un bărbat. Este un activist. Se manifestă prin acțiune și claritate.

A simți relația dintre oameni este apanajul unei femei. Ea este cea care este imediat capabilă să reacționeze și să capteze semnalul că ceva se întâmplă, există o problemă sau un fel de conflict, resentimente, subestimare, oboseală etc.

Nu degeaba femeilor li se oferă un psihic, care este înzestrat cu abilitățile unui sentiment intuitiv și clarviziune unice.

Doar să nu confundați clarviziunea în ceea ce privește predicțiile asupra unui glob de cristal cu clarviziunea unei femei care, privind clar în viitor, vede cum și unde se dezvoltă familia ei, cum arată casa ei, ce fel de relație are loc între membrii familiei. , etc., și apoi se combină cu pricepere pentru a realiza această viziune a oportunității (a ta și a partenerului tău).

O femeie știe să se unească și să se conecteze. Datorită acestor funcții încorporate, se creează o familie, se întăresc relațiile și are loc dezvoltarea.

Femeia lucrează în interiorul relației, punând cap la cap puzzle-urile. Ea se ia pe ea însăși, bărbatul ei, și apoi îl combină într-o singură lume.
Este inutil să-i reziști.

În ce moment se rup multe familii și relații în miliarde de bucăți?

În momentul în care o femeie și-a asumat brusc rolul unui bărbat, ea a devenit atât susținătoarea familiei, protectoarea, cât și principala hotărâtoare în casă.

Acest lucru se întâmplă atunci când totul cade pe umerii ei și pur și simplu nu i se oferă posibilitatea de a se manifesta ca femeie în sensul fragil și subtil al cuvântului.

În momentul în care a oprit femeia interioară și a plecat să trăiască din partea ei masculină (dați să vă reamintesc că lumea este duală și fiecare dintre noi are atât o componentă masculină, cât și una feminină), iar bărbatul a început să trăiască energie feminină (au pretenții, fac isterie, nu mai fac sacrificii, etc.)

Femeia ține familia unită. Ea este cel mai subtil strateg care controlează ceea ce se întâmplă.

Când un bărbat începe să se lupte cu o astfel de femeie, atunci trebuie să vă setați urechile la modul „ureche deschisă”. Căci aici există în mod clar o poveste când un om nu s-a realizat în afară și, prin urmare, nu a venit cu nimic mai bun decât să preia comanda și să se războiască între zidurile casei, familiei și relațiilor sale. Nu poate aduce nimic din afară, dar încearcă să acopere această chestiune cu trucuri, pretenții și încercări de a discredita sentimentele femeilor.

O femeie știe să se unească, să transforme ceea ce a primit în ceva util, confortabil, amabil și de încredere.

Un bărbat știe să-l ia și să-l aducă. El acționează logic, clar. Este mult mai convenabil pentru un bărbat să facă ceea ce a cerut o femeie, decât să ghicească timp de trei zile ce dorește ea. De aceea femeile trebuie să existe comunicare bună între ei, ca la sfârșit fiecare să se bucure de rezultat: o femeie fericită înseamnă confort, armonie și liniște în relații și între pereții casei tale.

Când o femeie cere ceva sau împărtășește ceva, înseamnă că îi lipsește acest lucru pentru a construi relații și mai puternice, pentru a se uni, pentru a se simți în siguranță și fericită în familie.

Nevoile lor trebuie ascultate.

P.S. A nu se confunda asocierea din punct de vedere al afacerilor. Acolo, un bărbat luptă în teritoriul exterior pentru resurse, locul său etc. Acolo, da, există unificare și sentiment (progres strategic, tactic, financiar și de dezvoltare în muncă).