De ce nu trebuie să-ți deschizi sufletul tuturor oamenilor?: Răspuns înțelept oferit de George Frumker

Pentru un copil este încă greu să înțeleagă că relațiile cu unii oameni se pot dovedi a fi proaste, prin urmare nu poate trata pe toată lumea cu o minte deschisă, deoarece nu este încă conștient de suferința pe care o poate crea oamenii.

Doar atunci când se confruntă cu trădarea, un copil sau un adolescent devine mai precaut și începe să fie foarte puternic și să nu aibă încredere în toată lumea. Cu toate acestea, chiar și fără a se confrunta cu dezamăgiri, copilul începe să devină mai precaut în viitor decât în ​​copilărie.

Dacă nu-ți deschizi sufletul tuturor oamenilor, atunci eviți să fii dezamăgit, trădat și folosit. Până la urmă, nu știi ce poți să te aștepți de la unii oameni.

Oamenii pot fi agresivi și șmecheri, iar faptul că nu-ți deschizi sufletul în fața lor, te scutește de multe suferințe.

Din păcate, de cele mai multe ori unii oameni se râd de persoanele deschise la suflet. Acea persoană care este prea deschisă, dar, în același timp, nu are încredere în sine, poate fi în mod constant ridiculizată.

Prin urmare, deschiderea sufletului este caracteristică fie persoanelor foarte încrezătoare și independente care sunt capabile să respingă orice lovitură, fie celor care se găsesc într-un mediu favorabil. În acest caz, o persoană devine activă și poate realiza multe pe cont propriu.

Prin urmare, este important să îți deschizi sufletul doar acelor persoane care pot cu adevărat să devină prieteni adevărați.

Georgy Frumker este un poet american, autorul multor citate, iar unul din citatele sale înțelepte este următorul:

“Creează-ți un cerc de prieteni cărora să le poți deschide sufletul, nu-ți deschide brațele pentru toată lumea: uneori, brațele tale deschise pot fi folosite de către oameni pentru a te răni.”