Dacă vrei să ai sprâncene cu adevărat frumoase, respectă aceste 7 aspecte importante

Nu este o noutate pentru nimeni că sprâncenele naturale și dese sunt acum în vogă. Majoritatea femeilor încearcă să le îngrijească prin vopsirea, pieptănarea și redarea unei forme cât mai aproape de cea naturală. Mai există însă câteva detalii despre sprâncene pe care ar fi bine să le știi.

Periuța salvatoare

Dacă să piepteni zilnic sprâncenele se va stimula creșterea mai activă a sprâncenelor și îndesirea lor. Prin urmare, dacă ai sprâncene înguste sau rare, după câteva luni de pieptănat activ, acestea vor deveni mai expresive și mai bogate.

Îngrijirea corectă

Nu exagera cu procedurile agresive de îngrijire –  vopsirea, laminarea sau chiar și expunerea îndelungată la soare. Firele de păr se deteriorează și adesea chiar de la rădăcină, ceea ce face dificilă sau chiar imposibilă restabilirea lor.

Strănutatul din timpul pensatului

În zona ochilor există foarte multe terminații nervoase, care sunt atinse în timpul pensatului. Prin urmare, să știi că strănutatul în timpul acestei proceduri este absolut normal.

Și sprâncenele pot fi alungite

În cazul în care anumite porțiuni de sprâncene pur și simplu nu mai cresc, iar uleiurile, serurile și masajul nu au niciun efect, se recurge la transplantul de folicule.

Aranjarea de durată a sprâncenelor este dăunătoare

Sprâncenele pot fi laminate nu mai des decât o dată la 2-3 luni. Dacă vei recurge prea des la o astfel de procedură, firele de păr se vor subția și vor deveni foarte fragile. De asemenea, este foarte important ca soluția chimică care este folosită pentru laminare să nu fie prea agresivă.

Forma se strică foarte repede

Pensatul de sine stătător acasă poate fi destul de riscant pentru forma sprâncenelor. Experimentele cu forma lor, te-ar putea lăsa cu un anumit aspect toată viața. Femeile care au purtat cândva sprâncene foarte subțiri știu la ce ne referim.

Și sprâncenele pot fi crețe

Există sprâncene care se ondulează, lucru care face ca aranjarea să fie foarte dificilă. În acest caz, chiar este obligatoriu să te adresezi la un specialist care să le penseze și să le tundă corect.