Dacă vei citi acest text, înseamnă că ești un om bun

Lumea e plină de oameni răi. Este imposibil să-i eviți. Astfel de oameni intră in viața noastră în diferite moduri și nu întotdeauna îi poți vedea dintr-odată. Ei pot fi printre colegi, prieteni și chiar rude.

Cel mai important este să nu uiți să rămâi bun când te vei confrunta cu un astfel de om în cale. Trebuie să fii mai sus decât influența oamenilor răi. Vei demonstra că ești cu adevărat o personalitate puternică, dacă vei reuși să fii tu însuți în orice situație și oricât de urât s-a procedat cu tine.

Fii om bun pentru tine

Dorința de a fi bun de dragul altora nu este una autentică. Bunătatea trebuie să vină din suflet și să fie motivată de propriul „eu”. Când faci ceva, trebuie să simți că e ceea ce vrei să faci și nu ceea ce așteaptă oamenii din jur. Fii un om bun, în primul rând, pentru tine.

Dacă vei fi bun cu alții, ei îți vor răspunde la fel. Răspunzând cu rău la rău, vei demonstra că n-ai fost niciodată bun cu adevărat.

Cu aceeași monedă

Principiul „ochi pentru ochi” nu va face decât ca o lume întreagă să devină oarbă. Dacă vom răspunde toți cu aceeași monedă, răutatea va domina în fiecare dintre noi, mai devreme sau mai târziu.

Pur și simplu, întoarce-le spatele celor ce te-au rănit și îndreaptă-te cu gânduri bune spre alți oameni.

Crede în bine

Dacă citești asta, cel mai probabil, ești un om bun. Suntem deja doi. Nu suntem singuri în lumea bunătății și ca noi mai există încă foarte mulți.

De fiecare dată când întâlnești o persoană rea, gândește-te că cineva a întâlnit o persoană bună. Nu lăsa răul să te influențeze și rămâi convins că bunătatea va învinge răul întotdeauna.