Cum ți se fură norocul? 4 cele mai frecvente moduri pe care vei ști să le previi

Atunci când în viața ta totul este bine și reușești tot ce ți-ai propus, oamenii din jur observă asta și reacționează adesea cu cele mai urâte sentimente de invidie și lăcomie. Din nefericire, actualmente, foarte puțini oameni sunt capabili să se bucure cu adevărat pentru succesele altora. Asta îi poate determina să te lipsească de noroc, dar cum anume pot face ei asta? Află din cele ce urmează.

Un obiect personal

De regulă, oamenii norocoși sunt și foarte buni la inimă, ceea ce într-un final se poate întoarce împotriva lor. Trebuie să ai grijă cui oferi/împrumuți anumite lucruri personale – o geantă, un fular. Este foarte posibil ca împreună cu acest obiect să plece și norocul de la tine.

Așadar, dacă ai observat că după pierderea unui lucru, te simți prost, nu ai chef de nimic, încearcă să întorci acel obiect cât mai repede.

Oglinda

În trecut, oglinda era considerată un obiect mistic, magic. Privindu-te în oglindă concomitent cu altă persoană a-ți putea crea un schimb de noroc sau ghinion. Dacă persoana de alături se uită prea lung la tine prin oglindă ar fi mai bine să te întorci și să pleci.

Părul

Puterea omenească se ascunde în orice părticică a corpului nostru, de la unghiile picioarelor până la vârful firelor de păr din cap. Podoaba capilară este un bun purtător de putere și energie, nu trebuie să lași pe oricine să te mângâie pe cap sau să te pieptene.

Deochiul

Mai puțin povestește despre succesele tale. Ai putea stârni în cineva o invidie profundă. Ai grijă atunci când cineva îți spune „cât de norocos ești”, „de-aș avea și eu norocul tău” ș.a. Dacă nu ești sigur că persoana care îți spune asta îți vrea binele, mai bine ține-te departe de ea și nu-i mai povesti nimic.