Cum să utilizezi Puterea Subconștientului pentru a-ți schimba viața: 3 Pași esențiali!

„Niciodată nu te duce la culcare fără a-i da o sarcină Subconștientului tău.” – Thomas Edison

Subconștientului nostru îi place să lucreze în timp ce corpul execută sarcini simple. Este foarte simplu de demonstrat acest lucru, întreabă-te, câte idei bune ai avut în timp ce conduceai sau făceai duș? Când ești relaxat sau un pic neatent, subconștientul tău se manifestă deseori în cel mai productiv mod.

Utilizarea cererilor pentru subconștient poate:

-Să îți îmbunătățească motivația;

-Să te ajute să fii mai fericit;

-Să îți intensifice trăirile emoționale.

Vei reuși să observi schimbările benefice în mai puțin de o lună.

Experiența mea

Ultima mea rugăminte pentru subconștient a fost următoarea: „Dă-mi, te rog, mai multă răbdare în drum spre serviciu și fă ca să mă simt bine în mașina mea”. Uimitor, dar timp de o lună am reușit să savurez drumul spre serviciu.

Iar recent am avut o astfel de rugăminte: „Ajută-mă să găsesc noi posibilități creative pentru dezvoltarea blogului meu.” Am utilizat metoda aceasta, căci prin ea dorința mea poate ajunge la subconștient, în așa fel încât să se îndeplinească. I-am dat această sarcină subconștientului doar câteva zile în urmă și ea deja funcționează.

În loc să implor oamenii din rețelele sociale să voteze pentru blogul meu, am schimbat modul de comunicare. Astfel, pentru fiecare sunt deja un prieten, le fac complimente și le spun că, pe viitor, voi avea nevoie de ajutorul lor pentru a-mi promova blogul. Acum ei sunt mult mai predispuși să mă ajute.

Modul de gândire

Modul meu de gândire se schimbă atunci când îi adresez subconștientului o întrebare. Încep să văd noi aspecte pe care înainte nu le observam. Această rugăminte subconștientă funcționează bine nu doar în legătura cu cerința mea proprie, dar și cu mediul înconjurător legat de ea.

Iată 3 pași pentru a trimite o cerință către subconștient, care îți vor lua doar cinci minute din timp: 

1.Înainte de a stinge lumina, închide ochii și gândește-te la o dorință timp de un minut. Poate fi orice. Aș începe cu una simplă. Nu aș cere, de exemplu, ca la sfârșit de lună să devin astronaut. Subconștientul tău lucrează eficient, dar nu într-atât.

2.Imaginează-ți pentru 2 minute că deja ai obținut cele dorite. Fie că e vorba de dorința de a alerga dimineața înainte de serviciu sau de a începe să te alimentezi sănătos, trebuie să te vizualizezi clar în acea situație concretă.

De exemplu, dorești să alergi dimineața: imaginează-ți cum te trezești cu câteva minute mai devreme decât de obicei, te îmbraci în hainele de sport, încalți adidașii și mergi la aer curat. Apoi începi să alergi, observând cum răsare soarele deasupra clădirilor, cântă păsările și tu te simți minunat.

3.Mai petrece 2 minute imaginându-ți senzațiile pe care le ai în timpul realizării dorinței tale. Ce simți când te întorci acasă după alergatul de dimineață? Un flux de energie și noi puteri? Indiferent de ce îți dorești să obții, imaginează-ți că deja ai obținut asta și trăiește în interior această emoție. Lasă-te copleșit de această senzație și apoi mergi la culcare, lasă-ți subconștientul să facă restul lucrului.

Subconștientul vrea să te ajute să îți îmbunătățești viața, trebuie doar să fii încrezut în resursele tale enorme și să-l lași să-și facă treaba.

Acțiunea transformă dorințele în realitate

Nu vei dori să alergi după prima cerere către subconștient, dar încearcă să vizualizezi acest sentiment în timpul alergării primele câteva săptămâni. Apoi, încearcă să realizezi la ce te-ai gândit, ieșind pentru început la o plimbare în parc. Asemenea primilor pași ai copilului, alergatul dimineața va fi în curând pentru tine ceva obișnuit. Peste câteva săptămâni pur și simplu vei începe să alergi. Acum ai deja emoțiile respective și senzațiile de la alergat – aceasta ar trebui să te stimuleze să acționezi.

Direcționând impulsurile și emoțiile pentru crearea imaginii dorinței, creezi motivația necesară, care te va ajuta să obții cele dorite și care îți vor aduce fericirea.

Autor: Karl Staib