Cum să-ți restabilești Aura de sine stătător: Ajută-te singur și învață-i și pe alții!

Să începem de la aceea că eu am o atitudine destul de sceptică față de toate lucrurile mistice. Totuși, admit că ceva „în altă lume” există. Câteva săptămâni în urmă, am decis să verific, dacă pot vedea (sau simți) acest ceva. M-am interesat de ceea, ce parapsihologii numesc aură.

După cum s-a dovedit, tehnologia elementară îți permite să vezi această aură care strălucește și înconjoară corpul uman. După asta au apărut alte noi întrebări: ce să faci, dacă starea aurei lasă de dorit? O poți restabili de sine stătător?

„Efectul Kirlian” sau să vezi ca să crezi

Majoritatea oamenilor asociază cuvântul „aură” cu escrocheria. În zadar, căci și renumiții oameni de știință erau încrezuți: corpul uman este înconjurat de un câmp energetic, invizibil pentru noi.

Inventatorul sovietic, Semyon Kirlian a reușit să creeze un dispozitiv, care fixează pe pelicula foto, ceea ce noi numim aură. Astăzi, fiecare dintre noi poate obține o imagine individuală a bio-câmpului său și poate restabili „golurile” formate în aură. Pentru a face acest lucru, există câteva tehnici simple, unele dintre care am decis să le încerc pe mine însămi.

„Vârtejul de curățare” în acțiune

Așadar, în una din zilele „nenorocoase”, s-a îmbolnăvit copilul, aveam foarte mult de lucru… și încă și schimbarea bruscă a timpului de afară mi-a afectat starea. Atunci am decis să încerc următoarea tehnică, pentru a restabili câmpul energetic al corpului meu.

Pentru asta, am ales timpul, când nimeni nu ar fi putut să mă deranjeze de la procesul de autocurățare. Am pus pe podea o pernă moale și m-am așezat confortabil pe ea. Am început să respir ritmic, pe nas, repetând în gând cuvintele: „Totul va fi bine, totul va fi bine…”

Foarte curând, am reușit să mă relaxez și mi-am imaginat, cum deasupra capului meu se formează un vârtej imaculat. Treptat, acesta s-a tranformat într-o pâlnie, care se atingea de partea de sus a aurei mele. Mi-am imaginat, cum această pâlnie absoarbe toate gândurile și emoțiile mele negative. Fluxul devenea tot mai subțire, iar mie îmi părea că mă umplu de puteri noi. Am petrecut în această stare jumătate de oră, după care am obținut noi puteri pentru a-mi continua treburile și a-i atrage atenție copilului meu.

Recunoștință, autosugestie și mișcare

Am studiat mai multe reguli, care permit prevenirea distrugerii aurei noastre. Încerc să le urmez în fiecare zi. Așadar, iată-le:

Recunoștința. Încerc să mulțumesc vieții pentru tot. Să luăm ca exemplu, faptul că mi s-a îmbolnăvit copilul: sunt recunoscătoare că a fost o simplă viroză, și nu o afecțiune gravă. Sunt recunoscătoare, că fiica mea a obținut imunitate în fața încă unui virus și că am avut posibilitate să depășim totul foarte ușor și rapid. Mai sunt recunoscătoare, că cealaltă fiică nu s-a îmbolnăvit, căci doi copii bolnavi concomitent este o încercare foarte dificilă!

Autosugestia. Gândul că „totul va fi bine!” trebuie să se stabiliească în capul omului. În situațiile neplăcute eu aleg sinonime pentru acest gând – „Totul va trece”, „Totul se va ameliora”, „Viața este minunată”  și într-adevăr încep să cred în asta. Ca rezultat – oboseală, tristețea și depresia dispar.

Activitatea fizică. Aceasta, de asemenea, influențează câmpul energetic al omului: este suficient să faci câteva exerciții simple, cum ar fi așezările sau alergatul, pentru a-ți întoarce starea de bine.

Căutăm oameni luminoși

Încă o metodă de a umple „golurile” din bio-câmpul tău este să comunici cu oamenii luminoși. Pentru unii acesta poate fi preotul, pentru alții mentorul spiritual. Pentru mine, acești oameni luminoși sunt bunica Iulia și fiicele mele.

Bunica mea este un om foarte bun, niciodată nu este invidioasă pe nimeni, este sinceră și foarte iubitoare. Chiar și după puțin timp petrecut alături de ea, aura mea devine mai curată, mai pozitivă.

Însă, parapsihologii susțin că nu este suficient doar să comunicăm cu astfel de oameni, dar și să învățăm de la ei. Să învățăm tot ce este bun, tot ce știu și pot ei. Atunci câmpul nostru energetic va respinge tot ce este negativ, nu ne va afecta dispoziția și starea de sănătate.

Respirația, uleiurile esențiale și un scut cu sabie

Iată încă câteva secrete, care le vor fi de ajutor celor, care își doresc să învețe cum să-și curățe aura de sine stătător.

-În timpul tehnicilor meditative de curățare trebuie să respiri doar pe nas.

-Uleiurile esențiale ajută să îți consolidezi câmpul energetic. Diferite arome au efecte benefice asupra aurei noastre: de exemplu, cuișoarele protejează împotriva vampirismului energetic, cimbrul stopează mecanismele de autodistrugere, scorțișoara regenerează bio-câmpul, cedrul restabilește după stările de stres.

-Tehnica „Scutul și sabia”. Aceasta se deosebește de cele meditave, prin faptul că poți apela la ea chiar și în locurile aglomerate. De exemplu, aflându-mă în compania unor oameni neplăcuți, eu îmi imaginez că în jurul meu crește o barieră protectoare. Aceasta mă protejează de invidie, privirile rele și bârfe. Iar sabia invizibilă distruge toate urările rele și blestemurile care vin în adresa mea.