Cum să-ți recuperezi energia pierdută din relațiile trecute? 3 sfaturi cruciale pe care trebuie să le pui în practică!

Trecutul poate continua să vă ia energia…

Cum să-ți recuperezi energia din evenimentele, relațiile trecute? Pentru a te simți complet, pentru a-ți simți puterea, este cu adevărat important să devii întreg în sensul literal. Și acestea nu sunt cuvinte în zadar. Inferioritatea este atunci când te simți divizat în bucăți, rupt, simți că îți lipsește cineva sau ceva, cazi în relații dependente și codependente.

Când ești sfâșiat în bucăți.

Acest lucru se întâmplă atunci când o persoană pierde părți din ea însăși, lăsându-le în relații, locuri, evenimente, traume din trecut. Cunoști acest sentiment? Dacă în anumite momente îl recunoști, cel mai probabil conține părți străine pe care le-ai dobândit în schimb de la participanții la evenimentele sau din relațiile trecute. Și părțile tale sunt la ei. Se pare că ești aici în același timp și, în același timp, mental sau emoțional în acele evenimente, relații.

Îți ofer o modalitate de a-ți întoarce energia, puterea, de a o direcționa spre a crea viața pe care ți-o dorești.

De ce este important să-ți menții energia?

Din propria mea experiență, voi spune că atunci când știi exact totul despre o altă persoană – ce trebuie să facă, cum se simte și cum să-l ajuți, dar nu știi aceste lucruri despre tine, atunci acesta este un semn sigur că părți din tine sunt împrăștiate în diferite direcții.

Începi să trăiești viața altcuiva, uitând de a ta. Este exact ceea ce am avut cândva cu un prieten apropiat, un fost iubit și chiar cu un câine care a murit.

Pentru a-ți recăpăta sentimentul de fericire, este important să te reîntâlnești pe deplin cu tine însuți, să strângi toate bucățile sufletului tău împreună și să le integrezi în tine însuți, pentru a aduna miezul personalității tale.

Din această stare îți poți auzi dorințele, nevoile, vocea sufletului tău.

Dacă faci o întoarcere a unor părți din suflet, energie, forță și, în unele cazuri, abilități, talente pe care le-ai delegat inconștient altor persoane când, de exemplu, au avut grijă de tine, atunci vei înțelege de ce ai nevoie, tu te vei simți în primul rând, sufletul tău, trupul, te vei auzi și cunoaște pe tine însuți.

Cum să realizezi acest lucru? Eu propun aceasta metoda.

Cum să-ți recuperezi energia?

Faceți o listă cu toate evenimentele, oamenii, locurile care simțiți că vă energizează. Asigurați-vă că vă veți aminti exact această listă, atunci când sunteți la capătul puterilor.

Apoi puteți adăuga și extinde această listă.

Pentru cei care nu pot uita o persoană dragă care a decedat.

Imaginați-vă o persoană dragă din această listă care nu mai este în viață, dar cu care a rămas o legătură puternică. Când îți amintești de el, ești dezechilibrat: ești foarte trist, nu te poți concentra la lucruri obișnuite, rămâi blocat în sentimente.

Inspiră particulele din imaginea lui, trimițându-i înapoi energia și fragmentele sufletului în timp ce expiri.

Pentru cei care nu pot uita o situație traumatizantă din trecut

Imaginează-ți o situație traumatizantă în trecut pentru tine. Găsește acea parte din tine care este blocată acolo și este în frică și singurătate.

Cheamă acea situație la tine, spune-i că acum poți avea grijă de ea, inspir-o în tine. Simte cum devii una cu ea.

Pentru cei care nu pot uita persoana iubită de care s-au despărțit

Imaginați-vă un fost iubit pe care nu îl puteți uita în niciun fel și încă simțiți o legătură clară cu el.

Spune-i imaginii lui că ești gata să-i spui la revedere și să începi o nouă viață cu un alt bărbat. Cere-i să-ți dea ceea ce este al tău și dă-i energiile negative lui.

Vizualizați cum are loc acest schimb, urmăriți întregul proces până la sfârșit. Dacă ești prea legat, împarte munca în două sau trei etape.

Efectuați aceleași acțiuni în raport cu relațiile anterioare în care v-ați investit sufletul (ați înțeles deja că este dăunător să faceți asta?), prieteni cu care nu ați mai ținut legătura de mult timp, dar care au fost foarte apropiați pentru tine.

Poate fi chiar locul vacanței tale, de care ai fost foarte impresionat. Inspiră-ți particulele din suflet, gândindu-te la acel loc minunat și respiră recunoștință.

Faceți același proces cu mama, tata, alte rude cu care locuiți separat. Și bineînțeles cu cei cu care nu mai ești împreună. Cu cine ai avut un conflict, este foarte util să faci asta.

Deoarece în momentul de intensitate emoțională puternică are loc o eliberare de energie și atenție în direcția lor și, prin urmare, pierderea puterii.

Luați-vă puterea din dorințele irelevante, neîmplinite. Acolo se află o uriașă comoară a energiei tale. Și nu uitați de animalele dvs. de companie.

Petrece câteva minute pe zi pe acest schimb și crede-mă, în curând te vei simți mai bine, mai plin și mai încrezător în sine, iar corpul energetic este mai dens. Vei fi mai precis și vei înțelege mai ușor ce vrei.