Cum să te reinventezi și să devii mai atrăgătoare? 15 sfaturi utile pentru toate femeile!

Stiliștii susțin că pentru a deveni mai atrăgătoare, femeia trebuie să lucreze nu doar cu exteriorul său, dar să pună accent și pe lumea ei interioară.

Am selectat 15 sfaturi ale stiliștilor care pot fi de mare ajutor tuturor doamnelor, domnișoarelor și domnițelor.

1.Dacă mergeți în magazinul de lângă bloc în hainele de casă și cu capul murdar, să știți, că cel mai probabil veți întâlni acolo vecinii și asta va fi părerea lor despre tine.

2.Dacă ai dubii să îmbraci o haină, gândește-te ce ar fi spus bunica ta despre ea.

3.Bucuria de a mânca o pizza va eclipsa bucuria de a-ți vedea silueta în oglindă. Dacă ai cumpărat deja pizza – arunc-o la gunoi! Dacă n-ai comandat-o încă – nu îndrăzni să cheltui bani pe ea!

4.Câteodată, nu un dulap plin cu haine poate salva o femeie, dar banalul antiperspirant și praful de spălat.

5.Nu trebuie să porți colanți de culoarea cadavrului. Nu trebuie și atât.

6.Frumusețea nu cade din cer, e o muncă asiduă. Așadar, munciți și nu vă plângeți!

7.Nu trebuie să fii invidioasă pe top modele că sunt mai frumoase decât tine. Mai ales nu trebuie să comentezi pozele lor cu: „Vai, cât de urâtă e!” sau „Cineva să-i dea ceva de mâncare!” Acest lucru va accentua și mai mult invidia și o va scoate la suprafață.

8.Un mers frumos și încrezut poate salva cea mai dezastruoasă ținută.

9.Dacă economisiți prin refuzul de a cumpăra haine noi, cei pentru care faceți asta se vor întreba, cine a rugat-o să facă asta sau pur și simplu nu vor aprecia acest efort. Concluzie: trăiește pentru tine, iar ceilalți te vor ajunge din urmă.

10.Politețea vă va urca cu o scară mai sus.

11.Încetați să mai cumpărați cu duzinile tricouri ieftine cu imagini amuzante și citate. Par amuzante doar pentru tine.

12.Încercați să nu plângeți – din cauza lacrimilor are de suferit mult pielea din jurul ochilor.

13.De multe ori pot fi văzute doamne care încearcă să pară fetițe și domnișoare care vor să pară mai mature. Dacă ar face cunoștință, ambele și-ar schimba părerea.

14.Încetați să mai cumpărați haine pentru fata care erați cu 25 de ani în urmă. Aveți curaj și uitați-vă atent în oglindă.

15.Nu mai trăiți după principiul „voi slăbi, și atunci îmi voi face o garderobă nouă”. Probabilitatea că veți slăbi este foarte mică. Trăiți cu prezentul.