Cum să te comporți cu un bărbat: Cel mai înțelept sfat al Sophiei Loren adresat femeilor

Pe timpuri, nu exista internet, psihologi, forumuri pentru femei și reviste cu sfaturi pentru doamne despre cum să te comporți cu un bărbat. Oamenii se cunoșteau, se căsătoreau, apoi putea urma despărțirea.

Dacă cineva trăia în armonie perfectă mulți ani, era considerat “norocos”, iar dacă ajungea la despărțire, atunci aceasta îi era soarta.

De fapt, soarta este exact ceea ce permitem să se întâmple, ce am acceptat sau am respins când ni s-a oferit ceva.

Poți trăi fericit singur și să experimentezi un sentiment de singurătate într-o familie imensă, alături de soție sau soț, cu 35 de ani de experiență în familie.

Recent am descoperit un sfat înțelept al actriței italiene Sophia Loren, care ne vorbește despre greșelile pe care majoritatea femeilor le fac în relații. Loren nu este psiholog atestat, ea vorbește doar despre ceea ce gândește și simte, pe baza experienței personale.

“Ai prea mari așteptări de la bărbatul pe care îl iubești, vrei ca el să devină totul pentru tine, dar acest lucru este ireal. Vrei ca el să se implice în toate problemele tale și să te compătimească.

Cu toate acestea, mulți știu, iar cei care încă nu știu, trebuie să cunoască că acest lucru nu este posibil.

Nicio persoană nu este capabilă să îți completeze total viața, unele gânduri și sentimente pur și simplu nu le va putea înțelege. Ei bine, ce femeie nu și-ar dori ca un bărbat să se implice în rezolvarea problemelor ei? Cu atât mai mult că la TV sunt difuzate în mod constant emisiuni despre reprezentanții sexului puternic care rezolvă problemele partenerei sale dintr-un singur apel. Dacă altora li se permite – mie de ce nu?”

Dar una este să ajuți persoana dragă la necaz și alta este să-ți “agăți” necazurile și o parte din grijile tale cuiva. Un bărbat de succes nu are nevoie de o femeie cu probleme pe care nu și le poate rezolva singură. Fiecare om are momente în viață când lucrurile nu se întâmplă exact așa cum își dorește. Dar dacă problemele te urmăresc în mod constant, atunci aceasta deja este o caracteristică a personalității tale.

Fiecare femeie este fericită când un bărbat o asigură că îi va oferi de toate până la bătrânețe și că ea nu va trebui să muncească. Și el într-adevăr decide multe și rezolvă problemele acesteia, pentru că este puternic și pentru că îi pasă de femeia de lângă el. Dar cu timpul dragostea poate dispărea, iar femeia devine vulnerabilă și lipsită de apărare, exact ca un copil.

Loren ne amintește despre faptul: cu cât depinzi mai puțin de un bărbat, cu atât mai puțin încerci să faci din el sensul vieții tale și cu atât mai fericită va fi relația ta.