CUM să te comporți corect cu un bărbat: APLICĂ principiul egoismului rațional!

Principiul egoismului rațional este mijlocul de aur între altruism și egoism.

Ce este egoismul? Este un „roman” care durează toată viaţa, cu persoana cea mai importantă, adică cu tine însăți.

Dragostea de sine – conținutul ideologic al principiului egoismului rațional, iar expresia  lui este aplicată pentru a transfera pe umerii bărbatului cât mai multe obligațiuni, inclusiv cele care anterior au fost ale tale.

Utilizând principiul egoismului rațional încă din primele zile ale relației cu un bărbat, educi în el sentimentul de responsabilitate, astfel vei putea obține timp şi pentru tine. Astfel nu te vei mai simți mereu iritată şi obosită de micile probleme zilnice, vei zâmbi mai mult şi vei fi mai puţin morocănoasă. În rezultat veți avea de câștigat amândoi. Tocmai din acest motiv, acest principiu e numit „egoism rațional”

Lasă bărbatul să te protejeze. Fii puţin actriță, imită neputința şi confuzia în orice situație dificilă (şi nu prea dificilă!). Femeile care arată slabe şi neputincioase, le oferă posibilitatea bărbaților să se simtă puternici. Şi întotdeauna câștigă în ochii lor.

În toate relațiile cu sexul opus, ghidează-te de principiile egoismului rațional.

Iubește-te mai mult decât pe orice bărbat. Cu cât te vei iubi mai mult , cu atât există mai multe şanse ca partenerul tău să te iubească cu același grad de intensitate.

Fă doar ceea ce te interesează și-ţi aduce emoții pozitive. Niciodată nu fă ceea ce nu dorești să faci.

Dacă ai de spălat un coş plin cu rufe murdare, iar în acest moment ai chef să citești o carte sau să vizionezi telenovela preferată, nu-ţi refuza această plăcere. Dacă, însă partenerul îţi reproșează că nu are cămăși curate – să-şi spele singur. Nu eşti obligată să-l deservești.

Niciodată nu uita că nu ai doar obligațiuni, ci şi drepturi. Câștigă-şi drepturile şi încet, încet scapă de obligațiuni. Munca fizică şi cea murdară – nu e pentru tine. Dacă tabloul preferat a căzut de pe perete – nu te grăbi să-l pui la loc. Orice femeie e în stare să bată un cui în perete, dar de ce să faci asta? Când în casă există o ființă de gen masculin – aceasta e obligațiunea lui!

Bărbații nu ar trebui jeliți. Orice muncă e doar în beneficiul lor. Munca după cum se ştie, a transformat maimuța în om. Munca poate transforma şi bărbatul în unul adevărat.

Ai grijă de starea ta de spirit. Niciodată nu ridica vocea, nu striga şi nu intra în dispute cu bărbatul. Nu-ţi cheltui energia în zadar! Ţine minte, emoțiile  negative se reflectă asupra exteriorului.

Învață-te să manipulezi bărbatul şi să-l impui să facă ceea de ce ai nevoie. Niciodată nu vâsli stând într-o barcă cu un bărbat (cele spuse să nu fie înțelese la propriu). Vorbind la figurat, fii în viaţă navigator şi nu vâslaș.

Învață aceste principii, şi vei înțelege, că poți obține plăcere de la viaţă, fără să dezamăgești pe cineva, fără să-i afectezi interesele şi în același timp să nu uiţi de tine.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenelor!