Cum să slăbești ușor? 10 obiceiuri simple pe care trebuie să le introduci în viața ta

Suntem obișnuiți cu toții să credem că slăbirea este un proces dificil care necesită voință maximă. Într-o oarecare măsură, este adevărat, dar există mici trucuri care sunt foarte ușor de implementat, iar rezultatul acestora este unul neașteptat.

Iată 10 obiceiuri simple care, dacă vor fi introduse în viața ta, îți vor face procesul de slăbire mult mai ușor.

Doar adaugă unul sau două obiceiuri din această listă în fiecare săptămână – și foarte curând vei observa că îți va fi mult mai ușor să trăiești, iar kilogramele vor scădea.

1. Deschide geamul dimineața

Este o necesitate să deschizi draperiile și geamul, lăsând lumina soarelui să intre în cameră. Corpul va înțelege că nu mai există cale de întoarcere în pat, astfel încât te vei trezi rapid.

2. Bea un pahar cu apă

Îți recomandăm să beai un pahar cu apă caldă, deoarece va ajuta la eliminarea toxinelor din organism, va accelera metabolismul, va preveni constipația și va ajuta la scăderea în greutate.

3. Fă exerciții fizice

Orice exercițiu, jogging de dimineață, yoga sau exerciții de respirație sunt mai eficiente pe stomacul gol decât după masă. Acestea ajută la îmbunătățirea stării de spirit, precum și la creșterea nivelului de energie.

4. Ia micul dejun în liniște și fără grabă

Mulți dintre noi suntem obișnuiți să luăm micul dejun în grabă, dar este foarte important ca acesta să fie luat în liniște și fără a fi grăbiți.

În primul rând, nu vei mânca atât de mult precum atunci când te grăbești, iar odată ce mănânci încet, stomacul va digera mult mai bine mâncarea.

5. Nu citi știri dimineața

Te întrebi ce legătură au știrile și pierderea în greutate una cu alta? De fapt, sub influența hormonului stresului, mâncăm mai mult decât în ​​stare calmă.

Acum știrile sunt prezente peste tot, iar în timpul zilei vei avea ocazia să te informezi absolut cu toate noutățile, dar cel puțin încearcă dimineața să ajungi la o stare emoțională normală în care percepția ta asupra știrilor să fie rezonabilă și conștientă.

Urmărește ceva amuzant dimineața, deoarece emoțiile pozitive dimineața te vor pune într-o dispoziție pozitivă pentru întreaga zi.

6. Meditează

Planifică-ți ziua, notând lucrurile care trebuie îndeplinite într-un jurnal sau pe telefon și nu-ți pierde energia ținându-le în minte.

Fă o meditație cu o înregistrare audio sau pur și simplu setează un cronometru pentru 11-15 minute și încearcă să te deconectezi de lumea exterioară

7. Mănâncă mai multe proteine

Nu, nu-ți sugerăm o trecere completă la nutriția cu proteine, dar creșterea proporției de proteine ​​din dietă va fi utilă pentru aproape toată lumea. Proteinele au rolul de a accelera metabolismul, contribuind la arderea grăsimilor.

8. Culcă-te mai devreme

O oră de somn înainte de miezul nopții pentru organism este egală cu două ore după miezul nopții. Încearcă să înveți să te culci cel puțin la ora 22:00-23:00 și vei observa imediat cât de bine te vei simți și cu atât mai puțin vei dori să mănânci.

9. Cântărește-te regulat

Nu neapărat în fiecare zi, dar cel puțin o dată sau de două ori pe săptămână. Acest lucru te va motiva să slăbești și mai mult, odată ce vei vedea o scădere a kilogramelor în plus.

10. Trezește-te mai devreme decât ești obișnuit

S-au scris nenumărate postări despre trezirea devreme – cine se trezește devreme, reușește să profite de toate beneficiile dimineții și ale acestei lumi în ansamblu.

Din anumite motive, trezirea cu doar o oră mai devreme îți va permite să faci mult mai multe lucruri, ca și cum ai avea câteva ore în plus pe zi.