Cum să menții o relație la distanță? 11 de sfaturi eficiente pentru ca relaţiile la distanţă să funcţioneze

Dragostea poate apărea în cele mai neașteptate momente și circumstanțe, însă acești factori nu trebuie să te sperie. Relația la distanță poate fi adesea provocatoare, deoarece necesită mult efort și optimism. Cu timpul se va transforma dintr-o relație temporară la distanță, într-una amoroasă și puternică.

Când vine vorba de sentimente adevărate, nimic nu este imposibil! Nici miile de kilometri nu pot fi un obstacol pentru 2 oameni care se iubesc sincer.

1. Găsiți timp pentru comunicare regulată

În funcție de distanță, este necesar să conveniți la un orar potrivit pentru conversații, dar, după cum se spune, cine caută găsește. Spre exemplu, mesajele vocale amuzante pot fi o alternativă perfectă atunci când nu aveți timp să discutați la telefon. Principalul lucru este să găsiți timp unul pentru celălalt.

2. Căutați modalitățile potrivite pentru a rămâne mereu în contact

Când ai găsit timp să socializezi, este, de asemenea, important să alegi mijloacele potrivite. Datorită tehnologiilor moderne, cea mai ușoară metodă de conectare este internetul, tot de ce aveți nevoie este de conexiune Wifi și un dispozitiv funcțional, cum ar fi smartphone-ul sau laptopul.

3. Fiți plin de creativitate și ingeniozitate

Înregistrează un mesaj video spontan, trimite o scrisoare, o carte poștală sau un colet. Conectează-ți imaginația pentru a suprinde persoana dragă. Acest lucru nu înseamnă că ar trebui să cheltui toți banii din cont, în loc să irosești toate resursele, de ce să nu faci niște rezerve pentru următoarea întâlnire.

4. Nu evitați controversele

Este inutil să vă pierdeți timpul pe certuri atunci când vine vorba de 48 de ore pentru a fi împreună, dar a închide ochii la dezacorduri va dăuna dezvoltării relației voastre. Analiza subiectelor care nu au fost încă compromise, înainte ca acestea să devină o ceartă, poate preveni un conflict urât. Odată apărută, problema trebuie rezolvată cât mai rapid, fie printr-o întâlnire sau discuție telefonică.

5. Vorbiți

Încearcă mereu să fii sincer cu tine însuți și cu partenerul tău. Chiar dacă nu știi unde este persoana iubită în acest moment sau cu cine a petrecut sâmbătă seara, nu trebuie să te îngrijorezi sau panichezi. Încrederea este pilonul oricărei relații, de aceea, trebuie să ai încredere în jumătatea ta. Datorită transparenței în relație, nu va exista loc pentru gelozie, îndoieli și neînțelegeri.

6. Vedeți lumea într-un mod pozitiv

Relația la distanță are atât avantaje, cât și dezavantaje. Rarele întâlniri pot provoca un dor enorm, în schimb cât de dulce și așteptată este revederea.

7. Faceți lucruri plictisitoare împreună

Fiecare întâlnire trebuie să o petreceți cât mai confortabil pentru ambii. Dacă doriți să dormiți mai mult decât de obicei, să luați micul dejun mai târziu sau să faceți împreună treburile casnice, nu aveți doar de cât! Lucrurile de zi cu zi pot fi distractive dacă sunt făcute împreună.

8. Planificați următoarea întâlnire

Gestionarea corectă a timpului și a banilor poate facilita planificarea următoarei revederi. Pentru ambii va fi mai ușor dacă știți când vă veți putea strânge în brațe din nou. Vizitele surpriză sunt, de asemenea, grozave, binevenite și plăcute.

9. Petreceți cât mai mult timp împreună (chiar și virtual)

Chiar dacă va desparte distanța, puteți găsi modalități de a petrece timpul împreună, spre exemplu: vizionarea unui film, gătitul online sau plimbarea prin oraș, transmițând un semnal video unul altuia.

10. Păstrează lucrurile personale ale partenerului

Chiar și apelurile îndelungate nu pot înlocui prezența fizică a persoanei dragi. Pentru a depăși mai ușor dorul, poți purta cămașa lui preferată sau poți bea din cana ei. Cea mai bună alternativă este să simți mirosul parfumului său.

11. Faceți-vă unul pe altul parte a vieții voastre de zi cu zi

După posibilitate, transmiteți-vă poze de unde vă aflați, fie lucru, casă, sală sau cafenea. Astfel, conversațiile vor deveni mult mai semnificative, iar sentimentele dintre voi doar se vor intensifica.