Cum să înveți să te iubești cu adevărat: Un plan pas cu pas timp de 14 zile pentru femei

Te iubești pe tine? O întrebare simplă, dar cât de dificil este uneori să răspunzi sincer la ea.

Cu siguranță multe femei vor răspunde: “Bineînțeles că mă iubesc”.

Dar este adevărat? Te iubești indiferent de cum arăți?

Renunți la ceea ce nu vrei să faci sau încerci să faci ceva contrar ție și, prin urmare, să câștigi dragostea celorlalți?

Faci exerciții fizice din dragoste de sine sau ca pedeapsă pentru că ai mâncat un hamburger?

Deci, iată o instrucțiune detaliată pentru tine, datorită căreia, cu siguranță vei începe să te iubești mai mult.

Este nevoie doar de 14 zile pentru a-ți schimba complet propria atitudine față de tine în bine.

Săptămâna 1

1. Scrie o listă din 10 puncte cu răspunsuri la întrebarea: ce te face fericită?

Cu adevărat fericită, ci nu lucruri care te fac fericită doar pentru 5 minute. Însăși întocmirea unei astfel de liste poate fi dificilă la început, dar nu te grăbi, având această întrebare în minte, după câteva zile vei avea și răspunsurile. Scrie această listă și posteaz-o unde o poți vedea des. Încearcă să urmărești aceste puncte cât mai des posibil.

2. Cumpără-ți flori singură

Nu aștepta ca cineva să-ți cumpere flori, îți poți cumpăra și singură. La urma urmei, ești cea mai importantă persoană din viața ta.

3. Amintește-ți ce îți plăcea să faci în copilărie și încearcă să repeți

Poate îți plăcea să patinezi, iar apoi ai încetat să mai faci asta crezând că ești matură deja. Poate îți plăcea să cânți sau să dansezi? Încearcă să repeți ceea ce îți plăcea cândva. Sarcina ta este să recreezi aceleași emoții din copilărie.

4. Programează-ți pauza de masă

Asigură-te că ai o pauză de masă, indiferent dacă lucrezi la birou sau acasă. Programează-ți pauza de masă astfel încât să reușești să iei prânzul, cât și să faci o mică plimbare după masă.

5. Creează un playlist după dispoziția ta

Să pornești exact muzica pe care sufletul tău și-o dorește în acest moment este de neprețuit.

6. Renunță la gadgeturi

Cel puțin 2-3 ore pe zi, asigură-ți liniște – fără telefoane, tablete, televizoare și computere.

7. Autocunoaște-te

Alege un moment potrivit și gândește-te la ceea ce este important pentru tine și la ce îți place la tine. Fă o listă cu punctele tari pe care le ai și revizuiește această listă în mod regulat.

Săptămâna 2

8. Fii tu însuți

Încetează să-ți fie frică de a fi inconfortabilă și neiubită. Cei care te iubesc cu adevărat nu vor fi afectați de refuzul tău, iar părerea altora nu îți afectează viața în nici un fel.

9. Diversifică dieta

Încearcă să-ți diversifici dieta zilnică. Înlocuiește fiecare masă cu diverse alimente sănătoase.

10. Cumpără-ți ceva ce ți-ai dorit de mult

Nu spune „merit rochia asta”, spune „rochia asta mă merită”.

11. Pune pe masă o față de masă frumoasă

Lasă să fie sărbătoare în viața ta în fiecare zi.

12. Fă ceva care să te facă mândră

Fii amabilă cu o altă persoană, rezolvă lucrurile pe care le-ai amânat de mult timp sau mergi la un antrenament pe care la fel l-ai amânat zile la rând – orice lucru care te face să fii mândră de tine va fi binevenit.

13. Mai privește o dată filmul tău preferat

Cu siguranță ai un film pe care îți place să-l vizionezi de mai multe ori. Nu înceta să îl privești, atât timp cât îți aduce plăcere.

14. Scrie o scrisoare către trecut

Ia o fotografie din copilărie și vorbește cu acest copil. Ce i-ai spune din poziția ta actuală? Scrie o scrisoare, iar acum pune o fotografie în fața ta și citește-o cu voce tare. Cel mai probabil vei plânge, dar acestea sunt lacrimi de purificare a sufletului. Fă acest lucru chiar dacă ți se pare o prostie acum. Îți vei fi foarte recunoscătoare mai târziu.

Dacă ai completat sincer toate punctele, atunci sunt sigur că te afli deja la un nivel complet diferit de vibrații și emoții.

Nu renunța la aceste practici, repetă-le în mod regulat și vei simți cum dialogul tău cu propriul tău suflet se îmbunătățește, iar sentimentul de iubire de sine crește și se întărește.