Cum să deosebești oamenii profesioniști de cei escroci: 2 lucruri care trebuie luate în vedere

La toata lumea, sunt perioade în care lucrurile vechi nu mai funcționează, nu dau roade, nu ne fac plăcere, nu aduc beneficii. Când organismul cedează, ceva se prăbușește și este nevoie de un ajutor real, o consultație sau un sfat important.

Și începem să căutăm.

Cineva este un profesionist în domeniul său, cineva este profesor și mentor, cineva urmează cursuri pentru a se recalifica.

Văd foarte des oameni în astfel de situații. În care caută ajutor, dar ei nu observă mâna de ajutor și sprijinul Universului, trec pe lângă oamenii potriviți. Din anumite motive, se adresează șarlatanilor, apoi suferă.

Fiecărei persoane i se pare că cazul său special ar trebui să fie tratat de o altă persoană specială. Nu de oricine, ci de cel mai “bun profesionist”.

Ca urmare, va merge la acești profesioniști, dar nu se va schimba nimic. Poate va urma niște cursuri în domeniul său de activitate, dar la sfârșit va rămâne fără mari cunoștințe. Îi va da bani unui mare doctor, despre care se vorbește la fiecare colț, dar starea de sănătate nu se va schimba.

Exemplele sunt banale, dar e mai convenabil de explicat așa.

Dar totul este mult mai simplu:

UN PROFESIONIST VA EXPLICA LUCRURILE COMPLEXE ÎN CUVINTE SIMPLE. UN ȘARLATAN ÎȚI VA EXPLICA ÎNTR-UN AȘA MOD, ÎNCÂT VEI RĂMÂNE CU MINTEA GOALĂ LA SFÂRȘIT.

Prin urmare, nu ar trebui să ciuguliți niciodată momeala termenilor, cuvintelor de neînțeles și necunoscute, crezând că aceea este o persoană grozavă și un expert.

De la un astfel de personaj nu vei avea absolut nici un folos, vă asigur.

Doar o persoană care își înțelege afacerea, care se simte și se lasă dusă de valul plăcerii pentru ceea ce face, știe să explice cele mai complicate lucruri. Pentru că el însuși a trecut prin toți pașii, a descoperit fiecare sâmbure al afacerii sale, a trăit aceste povești, are experiență și, prin urmare, poate ajuta, învăța și explica cu ușurință altuia pe degete.

Doar o persoană sinceră poate explica simplu și ușor esența, pentru că el simte. El știe cumva exact de ce ai nevoie.

Apropo, de aici vin poveștile de dragoste nefericite, când la primele întâlniri era atât de interesant și toată părea atât de deșteaptă. Iar apoi s-a dovedit a fi un fel de discuție de neînțeles.

O persoană importantă și necesară pentru tine ar trebui să fie de înțeles, și nu un cufăr cu ghicitori și cuvinte uimitoare.

Unii oamenii chiar tind să creadă că tot ce este complex și inteligent ar trebui să arate cumva uimitor și inaccesibil. Deși, de fapt, aceasta este o părere eronată.

Universul ne învață ușurința. El ne învață să aruncăm cătușele inutile și să îndepărtăm ancorele, să folosim intuiția, sentimentele, să găsim cuvintele potrivite prin radarul și magnetul interior.

Oamenii profesioniști – sunt simpli, clari, fluenți, nu vă vor păcăli, nu vor face din ei înșiși experți de neconceput și mari oameni de știință, profitând de poziția dvs.

Îți vor fi foarte clare toate explicațiile date. Va fi foarte confortabil să interacționați cu ei. Nu le este frică să pună întrebări. Și nu trebuie să te comporți cu ei cumva într-un mod special, să-ți fie frică să pari prost sau să nu știi ceva.

Alegeți întotdeauna persoana după ușurința de a te simți lângă el. Acest lucru se aplică tuturor. Nu vă complicați viața, gândurile și emoțiile.

Oamenii simpli fac totul mai ușor și deschid accesul spre nou, sporesc progresul.
Oamenii dificili sau șarlatani complică totul și blochează drumul către miracole, încurcând căile.