Cum să arăți superb la pensie: 6 ținute de vară pentru doamnele trecute de 60 de ani!

Odată cu ieșirea la pensie, nu toate femeile continuă să poarte ținute elegante și actuale, mai ales în sezonul de vară. Din nefericire, majoritatea doamnelor mature acordă preferință hainelor practice de culori care nu le marchează. Însă această abordare nu le ajută deloc să arate bine, mai degrabă le face să pară și mai bătrâne decât sunt.

De fapt, orice doamnă trecută de 60 de ani este capabilă să arate extraordinar, iar ținutele de vară sunt deosebit de importante în acest sens. Iată câteva exemple care o să te convingă!

1.Rochia

O rochie din material ușor este o opțiune potrivită pentru o zi caldă de vară. Dacă pleci într-o vacanță, acest articol nu trebuie să lipsească din valiza ta. În ea, nu numai că vei arăta minunat, ci și te vei simți confortabil chiar și sub soarele fierbinte.

Combină rochia cu imprimeu floral cu o pereche de sandale maro cu toc. Completează întregul ansamblu cu o pălărie cu marginea largă, ochelari de soare și o poșetă micuță.

2.Pantalonii

Pantalonii de vară sunt un adevărat salvator pentru femeile cu vârsta înaintată. Sunt indispensabili pentru plimbările în parcurile și piețele orașului, pot fi purtați atât la evenimente culturale cât și la întâlnirile prietenoase în cafenele. Doamnele trebuie să acorde preferință modelelor cu croială dreaptă și ușor îngustată. Pentru un outfit reușit, optează pentru culori deschise și luminoase.

3.Bluza

Cel puțin pentru o vară uită de bluzele de culori întunecate și plictisitoare. Dacă îți plac modelele simple, alege culori aprinse și suculente. Și, de asemenea, nu uita de modelele cu imprimeu, cele mai reușite fiind dungile, figurile geometrice și cele florale.

Asortează o bluză cu imprimeu abstract cu o pereche de pantaloni abi skinny și sandale cu platformă de culoare maro.

4.Blugii

Chiar dacă ești pensionară, asta nu înseamnă că trebuie să renunți la blugi. Din contra, alegând modele actuale, poți crea cu ușurință imagini de zi cu zi care să te facă să arăți mai tânără și atractivă.

5.Fusta

Oare este posibil să îți imaginezi garderoba de vară a unei femei fără o fustă la modă? Exact așa și femeile de vârstă matură trebuie să o aibă și să o poarte cu iscusință. În zilele calduroase, un model lung din țesătură subțire este de neînlocuit. Te vei simți confortabil și vei arăta fabulos.

6.Adidașii

Unele doamne trecute de 60 de ani se tem să poarte adidași. Ele sunt de părerea că la vârsta lor acest tip de încălțăminte este complet nepotrivit. Nu este abordarea corectă, deoarece pantofii în stil sport se potrivesc tuturor fără excepție, oferind ținutelor lejeritate și dinamism.

Asortează adidașii cu un tricou interesant, o fustă midi plisată și o jachetă ușoară de vară. Cu acest look, te vei simți mai tânără și mai modernă. Îndrăznește!