Cheamă succesul în viața ta: 6 Fraze de neînlocuit pentru realizarea visurilor!

În fiecare dimineață, înainte de a te ridica din pat, pronunță aceste fraze cu voce tare și cu un sentiment de încredere și liniște. Asta îți va oferi energia necesară și te va ajuta să nu te abați de la curs în clipele de îndoială.

1.Eu aleg să fiu fericit. Indiferent de circumstanțe, împrejurări și situații, să fii fericit – e o alegere. O alegere, pe care trebuie să o faci permanent. Iar fiind fericit, toate faptele și deciziile tale te vor aduce la noi succese și realizări.

2.În inima mea bate puterea, care a creat lumea. Această afirmație nu te va lăsa se te îndoiești de capacitățile proprii. Poți face față tuturor obstacolelor, care apar în viața ta. Poți depăși orice dificultate. Chiar dacă pentru asta vei fi nevoit să ceri ajutor.

3.Eu mă respect. O asemenea atitudine te va ajuta să nu te supui manipulărilor și să nu îți asumi mai mult, decât îți stă în puteri. Ești ceea ce accepți. Fii devotat valorilor tale și oferă prioritate sănătății și liniștii tale.

4.Toate deciziile mele sunt cele mai corecte pentru mine. Această frază ar trebui să devină o axiomă pentru tine, dacă obișnuiești să ai dubii referitor la alegerile pe care le faci. Această abordare te va ajuta nu doar să te tratezi mai simplu, dar și să accepți deciziile altor oameni.

5.Sunt pregătit pentru orice. Atunci când ne punem scopuri, cel mai mare obstacol în calea noastră este frica. Această frază te va ajuta să te simți mai curajos, dar și nu te va lăsa să cedezi, atunci când va veni momentul acțiunilor decisive.

6.Sunt deschis pentru noile oportunități. Această poziție va atrage în viața ta tot, ce este necesar pentru realizarea visului tău. Repetă această frază în gând sau în glas în cursul zilei, îndreptând umerii și ridicând capul sus.