Cea mai simplă metodă ca să-ți menții apartamentul în ordine!

Dacă sunteți speriat de ideea unei curățenii generale, utilizați acest sfat.

Recunoașteți că efectul curățeniei nu durează mult. Mai devreme sau mai târziu, trebuie să rearanjați lucrurile din nou. Există o soluție.

În fiecare zi, scăpați de un lucru inutil din casă. Ar putea fi ceva rupt sau stricat. Cu alte cuvinte, un lucru care nu face decât să prindă loc în apartament și nu vă place deloc.

Această curățenie va dura doar câteva minute pe zi. Dar va menține apartamentul în ordine pe termen lung.

Cum să utilizați această metodă

1.Determinați termenul de acomodare

Încercați să respectați această regulă timp de o lună pentru a verifica eficacitatea acesteia.

Doar nu vă propuneți să curățați întregul apartament în această perioadă. Pentru început, trebuie doar să te uiți la rezultatele obținute.

2.Concentrați-vă pe un loc anume sau pe o cameră

Aveți un dulap înghesuit de care ți-e frică să te apropii? Începeți cu el. La urma urmei, să înlături câte un lucru pe zi nu va fi o dificultate mare pentru tine. Când dulapul va fi în ordine, mergeți în alte zone.

3. Nu vei scapa de caritate

Dacă aveți lucruri inutile care sunt în stare bună, puneți-le într-un pachet separat. Poate că vor fi de folos altcuiva. Deci, nu numai că veți curăța casa, dar vei face și o faptă bună pentru cei nevoiași.

4.Evitați să cumpărați lucruri similare

Cu această metodă veți înțelege ce achiziții să evitați în viitor. Ați observat că scăpați de o mulțime de haine de același stil sau de aceleași elemente de bucătărie? Deci, este puțin probabil să doriți să le cumpărați din nou.

5.Nu vă limitați

Dacă vă este pe plac și puteți scăpa cu ușurință de mai multe lucruri, faceți-o. La urma urmei, vei fi mai aproape de obiectivul final.

6.Fii pe aceeași undă
Dacă nu vei arunca mai departe lucrurile inutile, se va face din nou mizerie în casă. Nu uita de asta.