Ce fel de oameni atrag succesul? Cel mai crud adevăr pe care trebuie să-l știi

Mă dezgustă oamenii dezamăgiți de toate. Niște plante ofelite care cred că e imposibil să obții ceva în viață și că succesul vine doar la cei aleși.

Așadar, dragi suferinzi.

Succesul vine la cei care muncesc, care se dedică, se implică și nu la cei care stau tolăniți pe canapea, cu berea în mână, visând la milioane.

Succesul vine când sportivul în care nimeni nu crede și căruia cei din jur îi spun că nu are șanse, care în pofida durerii de pe fiecare centimentru al corpului, merge la antrenamente zi de zi și într-o zi devine campion olimpic.

Succesul vine atunci când fetița, ai cărei părinți au încercat s-o convingă încă de mică că dansator nu este profesie și că trebuie să uite de această ocupație neserioasă, dansează în fiecare zi și devine un coregraf cu renume mondial.

Succesul vine atunci când un tânăr student, dintr-o familie săracă, lucrează nopțile la ideile și proiectele sale și într-un final ajunge deținător al unei afaceri de miliarde.

Succesul este atras de cei care se jertfesc pentru propriile visuri, care în pofida a zeci, sute și chiar mii de eșecuri, ei se ridică și pornesc din nou spre țelul lor.

Înainte să spui că ai o viață ratată, că e imposibil să obții ceva în viața asta, gândește-te dacă ai făcut într-adevăr ceva pentru ca visurile tale să se împlinească. Câte nopți nedormite ai avut pentru asta? Câte traume ai avut? Câte critici ai primit? Și de câte ori ai revenit la visul tău, atunci când ai eșuat?

Totul este posibil în viață, dacă vrei cu adevărat să reușești, muncește pentru asta, lasă justificările la o parte și apucă-te de treabă!