Ce fel de femei preferă bărbații?: Două calități pe care trebuie să le posede orice femeie

Ce calități trebuie să ai pentru ca un bărbat să se îndrăgostească cu adevărat și pentru totdeauna?

Așa funcționează psihologia masculină…

Principala greșeală a femeilor este: ele cred că dacă un bărbat se îndrăgostește, atunci va urma o relație de lungă durată. Dar nu este deloc așa. Dragostea este un sentiment imprevizibil ce trece într-o perioadă de la 1 până la 12 luni. Dacă scopul tău este să menții acest sentiment pe termen lung, atunci trebuie să-l poți dezvolta.

Înainte ca un bărbat să te iubească cu adevărat, el trebuie mai întâi să se îndrăgostească. Prin urmare, renunță la scepticismul cu privire la o apariție sexy, gândindu-te că „nu ai nevoie de ea, pentru că bărbații iubesc sufletul unei femei, dar nu aspectul acesteia”. Ai o oarecare dreptate: ei iubesc sufletul unei femei, dar se îndrăgostesc totuși de aspect. Poți fi deja o femeie ideală și cu un suflet mare, care merită să fie iubită cu adevărat, dar atâta timp cât nu acorzi atenție aspectului tău, rămâi invizibilă pentru bărbați. Respectiv, vei pierde în fața doamnelor sexy care sunt specialiste în a cuceri bărbații cu aspectul, dar care sunt departe de a oferi dragoste adevărată. Așa funcționează psihologia masculină.

Ce calități trebuie să ai pentru ca un bărbat să se îndrăgostească cu adevărat și pentru totdeauna? Cei care spun că acest lucru este imposibil doar își proiectează experiența personală nefericită asupra întregii umanități. Există doar două dintre aceste calități.

1. Înțelegere

Îi iubim pe cei care ne înțeleg și rămânem dezamăgiți de cei care nu ne înțeleg. Înțelegerea este o stare de implicare, intimitate emoțională, interes pentru partener. Pentru a fi iubit sincer și pentru totdeauna, trebuie să faci exact opusul a ceea ce fac majoritatea femeilor: să nu încerci să atragi atenția și să demonstrezi cât de superbă și minunată ești (adică să nu te concentrezi doar asupra ta), dar să fii interesată de partener. Nu simți tu însuți o simpatie din ce în ce mai mare pentru orice persoană care dorește să te cunoască mai bine, care este sincer interesată de emoțiile, gândurile tale? La un moment dat, simpatia se dezvoltă într-un sentiment mai profund – iubire.

2. Afecțiune

Aceasta este capacitatea de a menține pacea interioară, care se manifestă în exterior ca feminitate, tandrețe, dar menținând în același timp granițele personale.

O femeie poate conduce bărbatul, familia, dar chiar și întreaga lume prin calitatea ei unică – afecțiunea.

Tandrețea unei femei subminează caracterul dur al bărbatului, astfel încât chiar și cel mai sever bărbat devine blând lângă o femeie afectuoasă. Din păcate, multe femei moderne își pierd această calitate.

Care este baza afecțiunii, a liniștii interioare și a capacității de a rezista cu ușurință oricărui stres al vieții de familie și de a scăpa de emoțiile negative? Stima de sine ridicată, încrederea în sine, capacitatea de a-ți controla emoțiile și de a aplana orice conflict. Această calitate feminină ar trebui dezvoltată încă din copilărie.