Care locuri din casă atrag sărăcia? Ai grijă unde îți păstrezi banii!

Trăim în era tehnologiilor moderne, unde mulți oameni își păstrează economiile pe carduri bancare sau pe portofelele virtuale. Dar, cu toate acestea, continuăm să ținem acasă o mică parte din bani.

Specialiștii în domeniul ezoterismului sunt siguri că energia banilor este foarte capricioasă și vulnerabilă.

În fiecare casă există un loc unde categoric nu trebuie de păstrat cash-ul.

1. Antreu

Ezoteriștii afirmă că energia negativă poate intra în casă prin ușa de intrare și, prin urmare, prin antreu. De asemenea, bunicile noastre știau că în această cameră s-a acumulat toată negativitatea. Astfel, încearcă să ții bani cât mai departe de acest loc.

2. Dormitor

Strămoșii noștri credeau că dacă ții bani în dormitor, atunci nu vor fi găsiți niciodată în această casă. În astfel de încăperi, există multă energie de relaxare.

Banii nu au ce căuta acolo. Banii pot avea un efect bun asupra calității somnului, dar nu și asupra bunăstării financiare.

După cum credeau bunicile noastre, în dormitor, banii pot intra într-o stare latentă. Din această cauză, finanțele nu se vor acumula, iar veniturile vor înceta să crească.

Există o superstiție care ajută la creșterea veniturilor. Primul salariu trebuie pus sub saltea pentru o noapte.

După cum se spune, acest lucru ajută la creșterea bogăției. Important să rețineți, că banii trebuie păstrați sub saltea doar pentru o noapte. În caz contrar, va începe să apară efectul opus.

3. Toaleta și baie

Există oameni care cred că cel mai bun loc pentru bani este în baia și toaleta. Ei asociază acest lucru cu faptul, că hoții nu vor ghici că acolo se află toate economiile.

Acestea sunt locuri care sunt conectate la apă curentă și canalizare. Prin urmare, cu siguranță nu sunt potrivite pentru a economisi bani. Finanțele se vor scurge odată cu apa.

4. Obiecte de uz casnic

Unii oameni sunt obișnuiți să-și ascundă banii printre obiectele de uz casnic. Cineva îi pune în cărți, alții le pot ascunde în albume foto. Dar, nu toată lumea știe că bancnotele trebuie ținute cât mai departe de obiectele de uz casnic. Ideea este că astfel de lucruri pot reține adesea energie negativă.

În concluzie, trebuie menționat că experții consideră bucătăria drept un loc ideal pentru bani. De asemenea, bunicile noastre știau că locul în care se prepară mâncarea are o atmosferă deosebită, pozitivă.

Pentru a multiplica economiile, se recomandă să puneți alături de bani talismane sau amulete ce atrag bogăția.

Ezoteriştii cred că oamenii bogați au un acvariu lângă locul în care îşi păstrează banii. Astfel creează o atmosferă favorabilă pentru finanțe.