Când te implici în viața cuiva cu sfaturile și „binele” tău riști foarte mult! Iată de ce!

„Cel mai simplu mod de a îți transforma prietenul într-un inamic este să îi oferi sfatul pe care nu vrea să îl audă.”

De îndată ce te implici în viața unui om cu sfaturile și cu „binele” tău, riști să primești următoarele…

1.Parțial îi preiai karma și lecțiile pe care trebuie să le trăiască, să le învețe și să le înțeleagă acel om. Căci pentru asta îi sunt date omului greutățile în viață, ca să obțină experiență și să devină mai înțelept.

2.Sfaturile tale pot fi foarte utile și necesare, dar din moment ce acestea au fost obținute gratis, și nu în urma căutărilor personale, nu prin pierderi și suferințe, fără rugăciuni către forțele supreme, acestea nu vor fi apreciate. O întrebare: tu singur ești deja perfect și știi de ce anume are nevoie fiecare om?

3.Forțele supreme vor vedea, că tu intervii în providența divină și vor începe să te verifice pe tine. Te vor ispiti și te vor verifica cât de rezistent ești, atrăgând în viața ta diferite situații. Ești sigur, că vei face față și vei rezista tuturor obstacolelor?

4.Atunci când intri în contact cu cineva, împarți propria energie și te încarci cu energia celuilalt. Așa sunt creați oamenii, comunicarea îi dezvoltă. Însă există oameni, a căror energie îți poate face rău, te poate împovăra, te poate împiedica și te poate conduce pe căi greșite.

5.Fiecare om se află la propriul nivel de dezvoltare și atrage în viața sa vibrațiile, informația și oameni corespunzători. Asta decide Universul, și nu o facem noi.