Când oamenii încearcă să te distrugă pentru ceea ce ești, citește acest articol

1.Ești o fată puternică. Cea care spune lucrurilor pe nume, cea care știe că sentimentele ei sunt importante, iar deciziile ei sunt doar a ei.

2.Ești o fată deșteaptă. Cea care alege cuvintele cu înțelepciune. Cea care are o voce încrezătoare și o inimă de aur. Cea care se gândește înainte să vorbească și cântărește toate argumentele pro și contra înainte de a face o alegere.

3.Ești fata, care își apără opiniile.

4.Ești o fată care nu acceptă răspunsul „nu” când este vorba despre un lucru dorit, dar nu se teme să spună „nu” dacă nu este de acord cu ceva. Ești o fată care știe să asculte, dar este încrezătoare în convingerile sale.

5.Toate convingerile pe care ți le-ai făcut după propriile experiențe, ele sunt scrise în inima ta.

6.Știi cum să trăiești după principiile tale, dar și să accepți ceea ce lumea vrea să-ți spună. Știi cum să zâmbești și să oferi empatie și dragoste oamenilor apropiați. Dar știi și cum să refuzi și să renunți atunci când inima ta nu primește ceea de ce are nevoie.

7.Te-au format experiențele trăite, acei oameni care te iubesc, lucruri pe care le-ai înțeles. Și ești mulțumită de tine însăți.

8.Știi că faptul că ești principială nu înseamnă că ești dură. Știi că de a fi tu însuți este cel mai valoros lucru din lume și, indiferent de circumstanțe, rămâi tu.

9.Nu ești unul dintre cei care își vor cere scuze pentru ceea ce ești, nu faci compromisuri în detrimentul tău pentru cineva. Ești o sursă de inspirație și un exemplu pentru alții să fie mândri de ei înșiși și de a trăi după regulile lor.

10.Îi inspirați și pe alții să facă ceea ce doresc, să-și susțină punctul de vedere, chiar dacă asta înseamnă să fii singuri de aceasta opinie.

11.Ești cea care merge prin viață cu capul sus, fără a-și uita principiile.

12.Uneori lumea va încerca să te distrugă. Uneori te va învinovăți pentru ceea ce crezi, doar pentru a vedea dacă au putere asupra ta. Protejați-vă inima de aceste lucru și mențineți-vă părerea.

13.Ar trebui să fii mândră de tine, de puterea și de convingerea ta. Și chiar dacă întreaga lume este împotriva ta și vă pare că nimeni nu vă înțelege, să știi că mulți te admiră. Continuă să fii tu însăți!