„Când ești trist, sărbătorește!” Jeff Foster îți explică cum orice stare e în favoarea ta

Atunci când ești confuz, sărbătorește. În acest moment ești liber de nevoia de a cunoaște, ești liber de datoria de a evalua. E mai puțin de un pas de la confuzie la claritate, tu vezi clar confuzia, prin urmare, claritatea e aproape.

Atunci când ai îndoieli, sărbătorește. Ești în continuare curios și nu ai răspunsuri pregătite și nici concluzii prealabile. Ești liber de încredere și de ego.

Atunci când simți că îți e frică, sărbătorește. Tu avansezi în necunoscut, lăsând lumea cunoscută, învechită, murtioare în urmă. Tu pătrunzi în ceva nou. Aici frica și grija sunt atât de aproape. Armura iluzorie a „eului” tău se împarte în bucăți și viața pătrunde în tine. Frica încearcă să te protejeze, mulțumește-i pentru asta.

Atunci când simți furie, sărbătorește. Simte-i sălbăticia, puterea, strigătul. Viața trece pe lângă tine, crudă, nefiltrată. Te afli la limita căutării propriei melodii, luptând cu pasiune pentru cei ce nu au voce. Furia este în legătură cu bărbăția, cu intenția ta de a-i proteja pe cei ce-i iubești și te însoțesc în drumul vieții.

Atunci când te rătăcești, sărbătorește. În orice călătorie mare, eroii uneori se pierd în cale și se îndoiesc de puterea lor. Pierde-te și regăsește-te. Observă prezența, suflarea și bătăile inimii. Atunci când nu știi ce să faci, fă un pas, unul mare, unul perfect, ai încredere în îndoială. Astfel calea ta te va găsi. Adevărata cale nu poate fi pierdută.

Atunci când ești trist, sărbătorește. Nu ești în amorțire. Nu ai o inimă sub lacăt. Ești cu sufletul deschis pentru viață. Tristețea este o veche cunoștință care ți s-a adresat pentru ajutor. Nu este o greșeală.

Atunci când simți că nu poți sărbători viața, sărbătorește. Acum ești sincer, înțelegi cu adevărat esența momentului. Ochii tăi sunt larg deschiși.