Blugii perfecți pentru femeile cu forme: 10 look-uri stilate de care vei fi încântată!

Pentru o lungă perioadă de timp, stiliștii aveau opinii diferite cu privire la faptul dacă merită ca fetele plinuțe să poarte haine mulate pe corp sau nu. Și iată că acum câteva decenii s-a găsit un compromis care nu strică deloc imaginea femeilor cu forme și, în același timp, le subliniază frumos particularitățile figurii.

Acest compromis au fost blugii împrumutați de la băieți, așa numiții boyfriend jeans. Acum, este ceva destul de obișnuit să întâlnești o femeie cu forme apetisante în astfel de blugi și, trebuie să recunoaștem, că această opțiune înlocuiește perfect modelele mulate de pantaloni.

Caracteristicile modelului

Blugii boyfriend sunt o picătură de brutalitate în garderoba femeii. Deja din denumire devine clar că acest model este destinată jumătății puternice a omenirii. Însă noi știm, cât de bine arată hainele din garderoba masculină pe corpul feminin.

Și totuși, blugii boyfriend pentru femei se deosebesc prin câteva caracteristici:

-Talie joasă.

-Zonă inginală liberă.

-Lungimea nu trece de nivelul gleznei.

-Chiar și cel mai nou model va arăta ca niște „pantaloni bine purtați”, acest efect fiind obținut în mod intenționat.

În prezent, există diverse modele de astfel de blugi, însă toate au în comun libertatea și confortul pe care ți-l oferă.

Femeile cu forme pot să poarte astfel de blugi? 

Bineînțeles că da! De obicei, fetele plinuțe evită hainele cu croială liberă, fiindu-le frică că acestea le vor face să arate și mai mari decât sunt. Cu toate acestea, blugii boyfriend nu fac parte din această categorie. Fiind bine așezați pe șolduri și, datorită taliei joase, blugii evidențiază avantajele siluetei sub un unghi favorabil.

Desigur, trebuie să menționăm că dacă ai kilograme în plus și ai o statură mică, atunci este mai bine să renunți la un astfel de stil. Însă, aceasta este o opțiune excelentă pentru femeile de statură medie și înaltă.

Design și decor

În acest domeniu, este mai bine să optezi pentru minimalism. Cea mai bună decorare pentru acești blugi este țesătura cu aspect vechi și ros. În plus, orice element decorativ atrage atenția și, dacă nu este localizat favorabil, atunci întreaga imagine poate fi stricată.

Nu uita că o croială laconică și numărul minim de elemente decorative îți vor avantaja întotdeauna silueta. Asortează blugii boyfriend cu încălțăminte pe toc, astfel vei reuși să pari mult mai suplă și la modă.