Blugii în garderoba unei doamne: 9 ținute interesante de la care să te inspiri!

Recent, am avut o mică dispută cu o vecină, referitor la cum și unde este potrivit să purtăm blugi. Ea a spus că la vârsta noastră, poți îmbrăca blugi doar pentru a plimba cățelul în apropierea casei.

Vă imaginați? Cât de consevator trebuie să fii pentru a avea o astfel de poziție! Am decis să îmi expun părerea la acest subiect și să aduc câteva exemple cum și în ce cazuri pot fi purtați blugii de femeile trecute de 40 de ani.

Pentru mine, blugii sunt un articol vestimentar casual, confortabil, pe care îl pot purta aproape cu orice ocazie, atât acasă, cât și la serviciu. Ca să zic așa, blugii sunt pantalonii care mă salvează practic în orice situație a vieții.

Blugii sunt modelul universal de pantaloni, care pot fi purtați și asortați cu diferite articole și în diferite stiluri. Pentru comoditate, poți alege modelul în dependență de locul în care îl vei purta: la muncă, acasă, pentru ieșiri, pentru sport, etc.

Dacă asortezi blugii cu o cămașă albă și o jachetă, vei obține un set elegant. Cu o astfel de ținută, poți merge la întâlniri cu prietenii într-o cafenea sau la cinema.

După 50 de ani, se recomandă ca femeile să aleagă modele cu un minim de detalii decorative. De asemenea, blugii de culori șterse, spălăcite nu ar trebui să se regăsească în garderoba doamnelor de vârstă matură.

Dacă blugii sunt de calitate și se potrivesc perfect figurii, atunci aceștia vor avantaja o femeie matură chiar mai mult decât o fată tânără.

Cu talie înaltă sau joasă, blugii sunt o alegere foarte bună, indiferent de vârstă. Ambele modele ar putea să ascundă eventualele imperfecțiuni ale siluetei și să îți confere aspect tineresc.

În sezonul estival acordă prioritate nuanțelor deschise. Alege modele de culoare alb sau bej pentru a fi la modă în 2020!

Dacă ai picioare subțiri și glezne frumoase, nu-ți fie frică să porți blugii îndoiți în partea de jos. Evită modelele cu rupturi exagerate, cu buzunare laterale, știfturi sau strasuri. Poate că arată bine la adolescente, dar nu și la doamnele elegante.

Pentru ca orice ținută să fie și mai interesantă, nu uita de accesorii. Acestea vor reuși să aducă o notă de prospețime chiar și într-o ținută mai rezervată.