Amintește-ți asta, atunci când bărbatul care te-a frânt se întoarce în viața ta

La început, totul va fi uimitor. O dezlănțuire de emoții, sentimentul de pace și satisfacție – toate în același timp. El îți va dărui acele sentimente pe care nu le-ai experimentat până atunci. Toate simțurile tale vor învia. Sufletul – se va simți din nou viu.

Da, nu te-ai simțit niciodată atât de plină de viată. Vei simți că totul a devenit mai clar ca niciodată și lumina se revarsă de pretutindeni.

Dar înainte de a-ți da seama ce se întâmplă, se va întâmpla ceva neașteptat – în fața ta va apărea cel care ți se părea perfect. A doua lui identitate va începe să se dezvăluie. Cel care demult îți frângea esența. Acest lucru se va repeta mereu și va reînvia acele sentimente neplăcute care îți furau viața. Vei fi confuză, de parcă ai fost prinsă într-o capcană. Apoi vei fi supărată pe tine pentru că repeți greșelile din trecut. Și încă o dată îți vei spune: “Asta nu ar trebui să se întâmple din nou cu mine”.

Te rog, nu uita acele nopți când plângeai. Nu uita motivul pentru care v-ați despărțit. Nu uita cum te manipula și te îneca în toate problemele lui.

Nu uita niciodată durerea pe care ți-a provocat-o. Durerea care te-a lăsat atât de frântă, încât te-ai simțit neajutorată. Nu uita niciodată că cel care te iubește – nu-ți face niciodată rău. Iar dacă îți face, însă tu te convingi că el te iubește, atunci riști să nu te eliberezi niciodată de aceste cătușe.

Acest om te va folosi întotdeauna pentru a se simți bine, pentru că tu ești uimitoare și puternică. El știe că îl iubești mult și îl accepți în orice situație.

Când a plecat, undeva adânc în inima știai că s-a întâmplat ceva cu adevărat bun. Inconștient te-ai simțit o norocoasă, pentru că acest om nu va mai face parte din viața ta. Acum te-ai deschis pentru cineva nou, cineva mai bun, pentru o iubire neobișnuită. Pentru cel care te merită. Cel care te sprijină întotdeauna, nu numai când ești binedispusă, ci și atunci când e necesar.

Îl meriți pe cel care nu creează conflicte interne. Cel care nu pleacă atunci când situația devine grea, viața devine complicată, când te pierzi, ești confuză și nu știi ce să faci în continuare.

Da, știu că îl iubești, pentru că te-a sprijinit cândva în momente dificile când te îndoiai de tine. A pătruns în inima ta, de aceea îți este atât de greu să-i reziști. Da, a fost o conexiune specială care va rămâne întotdeauna.

Însă el a vrut ca mai întâi tu să-l urmezi. Pentru că avea nevoie de o provocare, generată de ambiție și egoism. Exact din acest moment încep problemele. După ce totul a fost spus și făcut, el te-a lăsat frântă. Da, v-ați despărțit din motive serioase. Din cauza durerii și a suferinței pe care ți-a provocat-o cu minciunile și ura neașteptată.

De aceea când se va întoarce,  pentru că neapărat o va face, te rog amintește-ți asta. Atunci când cineva este egoist în măsura în care te-a distrus o dată, ți-a distrus fericirea – el o va face din nou.

Lasă-ți viața deschisă pentru iubirea pe care o meriți. Și ea neapărat va veni.