Atragi ceea ce ești, nu ceea ce îți dorești. Iată adevăratul secret al succesului!

Pentru a primi ceea ce vrei, trebuie să meriți asta. Fă o recapitulare a dorințelor tale și întreabă-te de ce încă nu s-au îndeplinit? Să presupunem că îți dorești un venit mai mare. Majoritatea asta își doresc. Încearcă însă te gândești că meriți mai mult, care sunt șansele tale că vei primi o majorare de salariu?

Cu toții suntem conduși de subconștient. Oricât ți-ai zice că meriți ceva, nu vei crede până subconștientul nu va accepta acest gând. Asta se va întâmpla doar când vei face pași concreți pentru a convinge subconștientul.

Creierul tău vrea dovezi, nu promisiuni. Atunci când faci vreo acțiune, aceasta îl influențează negativ sau pozitiv și consolidează o anumită convingere despre sine.

Prin formarea de noi abilități, lecturarea cărților despre îmbogățire, comunicarea cu oameni de succes, noi transmitem creierului un semnal pe care el îl percepe ca dovadă.

Asta însă nu înseamnă că succesul, bogăția trebuie să devină un țel pentru tine. Cu cât mai mult țintești, cu atât mai multe îți scapă. Pur și simplu, trebuie să permiți succesului să se întâmple, să-i creezi toate condițiile, nu trebuie să te străduiești prea mult.

Și cum poți obține ceva, fără să vrei?

Pur și simplu, analizează-ți viața și rezultatele bazate pe acțiunile pe care le faci și nu pe ceea ce primești:

-Nu încerca să faci bani, gândindu-te la afacere, concentrează-te pe produsul pe care vrei să-l creezi și cum acesta o să rezolve problemele oamenilor.

-Nu încerca să găsești audiență, concentrează-te pe cel mai bun conținut pe care îl poți crea și care va fi interesant pentru mulți.

-În loc să încerci să placi oamenilor, mai bine concentrează-te pe crearea unei atmosfere pozitive în jurul tău.

Astfel, devii mai capabil, iar calea spre succes se ușurează.

Dacă nu crezi, iată și ce spune știința

Legea atracției are o explicație și în psihologie. Există termenul de atenție selectivă. Aceasta are loc după principiul ignorării detaliilor neimportante și concentrării pe ceea ce este important.

Atunci când ești concentrat pe creștere, oportunități, dezvoltare, cum crezi, unde este îndreptată atenția ta? Legea atracției nu este altceva decât ideea că dezvoltarea personală ne determină să conștientizăm posibilitățile.

De îndată cei vei începe să lucrezi asupra autoperfecționării, te vor năvăli oportunitățile.