Ai încredere în tine: 7 sfaturi de la Marilyn Monroe, care îți vor face viața mai bună

Ce te-ar sfătui Marilyn Monroe? Ce i-ar spune ea fiecărei femei sau fete, indiferent de vârstă, stare socială și civilă? Astăzi îți împărtășim 7 sfaturi de la o celebritate legendară care îți poate schimba viața în bine.

1. Nu uita niciodată de somn
Somnul este util nu numai pentru aspectul unei femei, ci și pentru liniștea ei sufletească. Iată fraza lui Marilyn, care arată cât de important a fost somnul pentru ea: „Cel mai valoros lucru pentru mine este somnul, cel puțin atunci pot visa!”

2. Fii relaxată
Dacă ai complexe, atunci scapă de ele cât mai curând posibil. Vedeta, neavând proporții corporale ideale, s-a iubit atât de mult încât i-a fermecat pe toți cei din jur. Ea credea sincer că unei femei nu trebuie să-i fie rușine de propria ei înfățișare, subliniind că silueta feminină nu trebuie ascunsă de privirile indiscrete. Dimpotrivă, ar trebui să fii mândră de tine!

3. Ai încredere în tine
De asta avem nevoie fiecare dintre noi: să credem în noi înșine și în propriile forțe. La urma urmei, dacă tu nu poți face acel ceva, nimeni altcineva nu va putea!

4. Acționează, orice ar fi
În ciuda faptului că există multe restricții în viața femeilor și stereotipurile de gen pun literalmente presiune asupra ei, nu ar trebui să te limitezi la ele. Iată ce credea Marilyn Monroe despre asta: „O fată înțeleaptă își cunoaște limitele. O fată deșteaptă știe că nu le are!”

5. Amintește-ți că toți oamenii sunt frați
În ciuda faptului că vedeta a avut o viață foarte grea și multe probleme psihologice și, pe lângă toate și dificultăți în carieră, a fost întotdeauna pentru relații calde cu oamenii și bunătate. Femeia considera că toți oamenii sunt frați, indiferent de ce religie au și de ce culoare are pielea lor.

6. Nu menține relații cu cei cu care te simți rău
Expresia despre faptul că ar trebui să fie bine cu un bărbat, iar rău femeia poate trăi și singură, îi aparține lui Marilyn. Și nu poți decât să fii de acord cu asta!

7. Învață să strălucești
Celebritatea considera că fiecare fată este o mică vedetă și ar trebui să strălucească. La urma urmei, nu ne naștem degeaba, nu-i așa?

Aceste sfaturi pot face cu adevărat viața un pic mai bună!