Acum cămășile tale vor fi ca noi! Iată 2 metode simple cum să le reîntorci albul imaculat!

Iubești cămășile albe, dar refuzi să le porți din cauza petelor sau a culorii șterse? Există o soluție pentru această problemă!

Încă de la mame și bunici am auzit despre diferite metode de a întoarce rufelor albul imaculat, dar cât de eficiente și sigure sunt acestea? Cum să întorci albiturilor tale curățenia și culoarea imaculată fără a cumpăra produse costisitoare?

Iată două metode sigure, cum să prelungești viața cămășilor, șosetelor și chiar a adidașilor albi, dezvăluite de site-ul Healthy 108 To You. 

Metoda Nr. 1

Amestecă bicarbonat de sodiu cu 250 ml de apă caldă. Lasă hainele albe la înmuiat peste noapte în acest amestec. Dimineața spală-le în mașina de spălat ca de obicei.

Dacă petele galbene sunt rezistente – încearcă să adaugi în amestec sare și să-l aduci până la fierbere. După care să lași hainele la înmuiat în soluția obținută.

Metoda Nr. 2

Dizolvă 5 pastile de aspirină în 7 litri de apă și lasă la înmuiat hainele albe pentru 15 minute. După asta pune-le la spălat. De asemenea, poți adăuga aspirina la praful de spălat în timpul spălării.

Dacă lucrurile tale s-au decolorat în timpul spălării – nu te grăbi să le arunci.

Pentru început fierbe-le într-un amestec de apă cu suc de lămâie și lasă-le pentru 15 – 20 de minute. După care, pune-le în mașina de spălat la regim obișnuit.

Dacă nu dorești să fierbi hainele, pur și simplu adaugă oțet în timpul spălării. Acesta, de asemenea, te va ajuta să reîntorci hainelor tale culoarea inițială.

Reține, este cel mai bine să usuci lucrurile albe la soare.

Bucură-te de haine albe și curate, mai ales că ingredientele folosite sunt ieftine și accesibile!