9 reguli ale femeilor seducătoare: Ce trebuie să faci ca să devii una din ele

Există femei obișnuite și sunt femei cărora toată lumea le acordă mereu atenție și nu-și pot lua ochii de la ele.

Dacă vrei și tu să faci parte din a doua categorie, atunci aceste reguli te vor ajuta cu siguranță.

1. Folosește un ruj roșu

Unele femei consideră că rujul roșu nu este potrivit pentru ele. De fapt, rujul roșu se potrivește absolut tuturor femeilor, secretul este în nuanța corect aleasă. Dacă alegi rujul de nuanță potrivită – atunci voila!

Trucul constă în faptul că pentru pielea de nuanță caldă trebuie să alegi un ruj cu nuanță caldă, iar pentru cea de nuanță rece alege un ruj de nuanță la fel rece.

2. Optează pentru un parfum personal

Aroma este cea care mereu ne amintește de anumite evenimente, persoane, etc. Prin urmare, dacă ai un parfum care îți place nespus de mult, nu ezita să-l folosești de fiecare dată, pentru că în așa mod vei lăsa o amprentă oriunde vei merge. Cu alte cuvinte, oamenii vor simți acest miros și își vor aminti de tine.

3. Găsește-ți forma perfectă a sprâncenelor

În fiecare an, moda pentru forma sprâncenelor se schimbă – ba sunt în trend sprâncenele groase, ba cele subțiri. Sarcina ta este să alegi forma care ți se potrivește și care să sublinieze toate atuurile feței tale, fără a fi nevoie să o schimbi constant.

4. Oferă părului o îngrijire profesională

Pentru o îngrijire profesională a părului, nu este necesar să mergi de fiecare dată la salon. Poți să-ți achiziționezi produsele profesionale și să le utilizezi acasă. Pentru aceasta ar fi bine să te consulți cu un specialist în domeniu, pentru a-ți recomanda produsele potrivite părului tău.

5. Mănâncă încet

În primul rând, este frumos. O femeie misterioasă, care ia micul dejun sau prânzul fără grabă, atrage privirea.

În al doilea rând, senzația de sațietate, după cum știi, vine la doar 20 de minute după ce mănânci, ceea ce înseamnă că ar trebui să mănânci mai încet, apoi vei avea timp să prinzi senzația de „nu îmi mai este foame”.

6. Ai grijă de silueta ta

Majoritatea femeilor se confruntă cu această problemă, dar ia aminte că este mult mai important să monitorizezi alimentația decât să faci sport.

Încearcă să nu îți interzici nimic – acest lucru duce la efectul opus, dar de fiecare dată întreabă-te – “chiar vreau să mănânc asta?” Și dacă răspunsul nu este „da, desigur”, ci „probabil da” sau „cred că vreau”, atunci nu merită.

7. Fă-ți regulat manichiura

Nu contează dacă îți faci singură manichiura sau mergi la un specialist. Principalul lucru este să ai o manichiură frumoasă, cuticula să fie bine îngrijită, iar unghiile bine pilite.

8. Oferă îngrijire delicată tenului

Tenul are nevoie de o îngrijire specială pentru a avea un aspect sănătos și radiant, iar pentru aceasta utilizează măști, seruri, creme potrivite tipului tău de piele.

9. Practică tipul de sport care îți place

Desigur, fără activitate fizică nu vei putea arăta impecabil, dar depinde de tine ce vreai să alegi. Dacă nu îți plac antrenamentele cu greutăți, atunci mergi la înot, dacă nu îți place să alergi, atunci dansează.

Urmând aceste 9 reguli, cu siguranță vei deveni o femeie seducătoare.