8 sfaturi despre cum să vă reîmprospătați aspectul în 30 de zile

O lună – exact de atâta timp aveți nevoie ca ochii să strălucească, pielea să arate mai bine, unghiile și părul să fie sănătoase, iar călcâiele să fie fine ca la bebeluși. Pentru asta aveți nevoie de alimentație sănătoasă și îngrijirea corectă a corpului.

Acest articol a fost scris inițial pentru femei, dar cine a spus că bărbații nu trebuie să se îngrijească?

Sfatul nr.1

În fiecare dimineață pe stomacul gol mănâncă o lingură cu semințe de in, iar după asta bea un pahar de apă. Acest remediu curăță perfect corpul. Datorită inului, pielea va deveni fină. De asemenea, semințele de in întăresc părul și unghiile.

Atenție! Sămânța de in nu trebuie consumată de persoanele care au pietre la rinichi sau la alte organe.

Sfatul nr.2

Mâncați o salată de sfeclă roșie zilnic, la dejun sau la cină, cum vă este comod.

Sfeclă roșie purifică sângele. Aspectul exterior al persoanei depinde mult de cât este de sănătos sângele.

Sfatul nr.3

În fiecare zi, cu o oră înainte de culcare, masați fața cu un amestec de glicerină și vitamina E. Pentru 30 de grame de glicerină, luați 10 capsule de vitamină E. Toate acestea pot fi achiziționate din oricare farmacie la un preț rezonabil.

Înainte de a aplica produsul, trebuie să curățați pielea feței, iar apoi să o masați cu o perie moale, astfel încât aceasta să devină roșie. În această stare, celulele absorb substanțele nutritive mai bine.

Există un dezavantaj – pielea devine un pic lipicioasă până se absoarbe glicerina. Pentru a nu simți  disconfortul, stropiți-vă pielea cu un tonic revigorat.

În fiecare dimineață veți observa o reacție pozitivă a pielii la o astfel de procedură. Ridurile nu vor mai fi atât de vizibile, iar inflamația din jurul ochilor va dispărea.

Sfatul nr.4

Mănâncă cel puțin 50 de grame de nuci pe zi, orice tip doriți. Părul și unghiile vor zice un mare mulțumesc în mai puțin de 2 săptămâni.

Sfatul nr.5

Odată la 3 zile faceți o mască pentru păr, realizați-o din muștar praf diluat cu ulei vegetal până la consistența terciului. Aplicați masca pe părul ud și țineți-o timp de 20-30 minute, după procedură spălați părul. Cu această mască veți uita de firele despicate și căderea părului.

Sfatul nr.6

Încalță șosete la somn, din fibre naturale, bumbac sau lână, în funcție de anotimp. Înainte de a merge la culcare, ungeți picioarele cu unt și câteva picături de ulei de mentă. Apoi îmbrăcați șosetele, după o lună veți avea călcâie fine ca de bebeluși.

Sfatul nr.7

Pentru gene mai lungi aveți nevoie de 1-2 picături de ulei de ricin, o picătura de ulei de levănțică sau grepfrut și un bețișor de ureche.

Amesteca ingredientele și folosind bețișorul de ureche aplică amestecul de uleiuri pe genele demachiate și curate. Poți lăsa amestecul să acționeze peste noapte. Repeta operațiunea în fiecare seara, iar după maxim două săptămâni rezultatele vor fi vizibile.

Sfatul nr.8

Pentru pielea corpului, luați un pahar de sare, fie de mare, iodată sau neiodată și adăugați un pahar de smântână. După baie, masați cu grijă întregul corpul, apoi clătiți cu apă caldă. Folosiți acest scrub de 2-3 ori pe săptămână. Amestecul poate fi păstrat în frigider.

Sarea elimină particulele moarte de pe suprafață pielii și o dezinfectează. Dacă aveți coșuri mici, atunci acestea vor rămâne în trecut. Smântână înmoaie sarea, nu-i permite să zgârie pielea și, de asemenea, hrănește celulele.