8 lucruri pe care nu le poți face dacă ai deja 30 de ani

După treizeci de ani, viața cu siguranță abia începe. Cu toate acestea, lista lucrurilor care nu le poți face după această vârstă este în creștere. Ce exact nu poți face după treizeci de ani ?

La vârsta de treizeci de ani, oamenii își regândesc adesea atitudinea față de viață, încep să-și dea seama că uneori comportamentul neplăcut al părinților era corect și rezonabil. Psihologii spun că de la vârsta de treizeci de ani încep crizele personale care contribuie la reevaluarea valorilor, fac o persoană să regrete ceea ce a făcut și ce nu a făcut.

Mulți oameni se tem de faptul că viața lor nu a fost completată cu o cantitate suficientă de impresii vii, alții se învinovățesc pentru că s-au forțat să facă ceea ce nu le plăcea, alții sunt rușinați de dependența lor de dragoste. Pot exista multe motive de regret, iar acest lucru nu este surprinzător, pentru că atunci când ai treizeci, este imposibil să facă unele lucruri.

Să stingi telefonul timp de o săptămână

Nu este un secret că în tinerețe oamenii sunt mai lipsiți de griji, liberi și nu sunt împovărați de diverse obligații. La douăzeci de ani, o persoană poate merge cu ușurință în diverse călătorii hoinare fără telefon, dar când are treizeci, devine o problemă reală. După patruzeci, oamenii încep să se îngrijoreze că șeful nu-i vor găsi, ceva se poate întâmpla brusc cu rudele sau prietenii, precum și cu alte ocazii.

Să meargeți într-o călătorie spontană

Când aveți treizeci, devine dificil să faceți acest lucru din cauza obligațiilor: serviciul, deci din timp trebuie să planificați data vacanței, cheltuieli neplanificate. Din acest motiv, este mai bine să călătoriți când vă aflați între 20 și 30 de ani. În acest moment, o persoană nu este, de obicei, atât de limitată de cadrul unei vieți stabile, de copii și de preocupările interne. Cei care au patruzeci, să se decidă la o călătorie spontană este dificil și, uneori, imposibil.

Să purtați fuste mini

30 de ani este o vârstă pentru adulți. Prin urmare, femeile trebuie să atragă atenție asupra garderobei și să excludă vestimentația care o fac “domnișoară”. Rochiile și fustele mini, bijuteriile ieftine, toate acestea arată că o femeie nu vrea să admită faptul că ea nu mai este o domniță.

Să vă distrați toată noaptea

Când suntem tineri, este dificil să ne imaginăm că va veni momentul când petrecerile de noapte nu vor mai părea interesante. O persoană de treizeci de ani poate merge foarte rar pe noapte undeva: majoritatea oamenilor se obosesc repede, vor să plece acasă, pentru că a doua zi au evenimente sau lucruri de făcut. Odată cu vârsta, o parte din energia și pofta de petreceri distractive dispare, iar persoana devine mai responsabilă și serioasă.

Să utilizați cuvinte parazite

La vârsta de treizeci de ani omul deja neglijează cuvintele indecente care nu decorează în mod deosebit comunicarea. La această vârstă, oamenii încep o viață de familie, mulți au deja copii care trebuie să fie crescuți și educați. Inclusiv este necesar să îi arătăm copilului cum să comunice corect și ce comunicare poate fi considerată frumoasă. Părinții vor trebui să uite de diverse expresii, precum și de cuvinte parazite.

Să strângeți toți prietenii

Este trist să recunoști, dar să fii prieten la vârsta de treizeci este dificil. Toți prietenii au deja familiile, afacere și griji, atât de mulți oameni consideră că este dificil să faceți o întâlnire comună. Destul de rar, la treizeci de ani oamenii sunt capabili să mențină aceeași energie și spontaneitate, în schimb tinerilor de 20 de ani le vine ușor să plănuiască o întâlnire cu o oră înainte și să-i cheme pe toți prietenii.

Să-ți găsești culoarea “părului tău”

Căutarea permanentă a stilului este potrivită atunci când o persoană are douăzeci de ani. Dacă o femeie adultă de treizeci de ani decide dintr-o dată să-și vopsească părul de o culoare verde sau roșu veninos, atunci ar părea ridicol, mai ales dacă coafura extravagantă nu este combinată cu stilul general.

Să faceți parte dintr-o subcultură

Subcultura reprezintă un semn al protestului tineresc, dorința tinerilor de a-și arăta neobișnuința și de a-și exprima atitudinea față de realitatea din jur. Numai în tinerețe  putem fi inspirați de punks, tolkienists, metallers și goți. Dacă un adult ia o astfel de decizie, atunci alții îl vor percepe cu umor și chiar cu antipatie.

Oricum, nu trebuie să vă faceți griji dacă o persoană nu reușește să facă niciunul din aceste lucruri înainte de treizeci de ani. Toată lumea are propriile regrete și dorințe. Sunteți de acord cu asta? Lăsați comentarii și nu uitați să dați like.