8 Lucruri inadmisibile pentru femeile trecute de 40 de ani!

După 40 de ani, femeia se află la acea vârstă privilegiată, când este liberă de orice limite și interdicții. Aceasta este o vârstă minunată, când „deja” și „încă” se află într-o armonie deplină și într-un echilibru perfect. Vârsta, când frumusețea și experiența s-au unit împreună și femeia are puterea de a-și conduce singură viața.

Însă există o listă de lucruri, pe care femeia NU TREBUIE să le facă „după 40 de ani”!

Să îți fie rușine de vârsta ta. Este ridicol să încerci să îți ascunzi vârsta. Da, sufletește de poți simți mult mai tânără. Însă, indiferent cât de bine nu te-ai îngriji, oricum vei avea 40, 45, 50 de ani. Nu te goni după tinerețea care trece. Bucură-te de viața pe care o ai acum.

Să fii indulgentă cu bărbații. A trecut timpul, când le justificai neatenția și indiferența. Când închideai ochii la greșelile lor. Când le iertai trădarea și infidelitatea. Totul e în trecut! Acum, astfel de relații îți înjosesc demnitatea.

Să refuzi ajutorul copiilor tăi. Da, ei s-au obișnuit să te vadă puternică și independentă. Dar, posibil a venit timpul să înțeleagă, că uneori ai nevoie și tu să fii o femeie firavă, care are nevoie de susținere.

Să economisești pe tine însăți. De când te ții minte, apropiații tăi întotdeauna aveau nevoie de ceva. Și necesitățile lor erau mai importante, decât ale tale. Te-ai obișnuit să lași propriile interese pe planul doi: o cremă mai ieftină, lenjeria nouă va mai aștepta, nu am bani de salon acum. A venit timpul să pui capăt acestui obicei! Răsfață-te și bucură-te cu ceva mult așteptat, căci ești la vârsta când îți poți permite.

Să te lași copleșită de regrete dureroase și amintiri amare. Mai bine gândește-te la ce te așteaptă în viitor. Sau și mai bine, trăiește cu momentul prezent!

Să te intimidezi de corpul tău. Reține, dacă un bărbat te iubește cu adevărat, înseamnă că îi placi așa cum ești. Fiecare are neajunsuri, nu trebuie să te lași intimidată de ale tale.

Să-ți pierzi timpul cu oamenii neinteresanți, care nu contribuie la creșterea și dezvoltarea personalității tale. Nu mai comunica cu toți vampirii energetici și invidioșii, care te fac nefericită. Alungă-i cât mai departe de tine și viața ta!

Și ultima: Femeia „după 40” nu trebuie să fie nefericită. Este inadmisibil! De aceea, dragi femei, fiți întotdeauna fericite și iubite!