8 Gânduri ascunse ale bărbaților, pe care trebuie să le cunoască femeile!

Bărbații nu sunt atât de simpli, precum consideră multe femei – ei își exprimă sentimentele în mod diferit. Atunci, când aceștia totuși decid să le exprime, multe femei, pur și simplu, nu pot și nu sunt gata să le înțeleagă.

Pentru ca relația într-adevăr să aibă succes, femeile trebuie să țină cont de câteva lucruri, pe care bărbații nu le pot spune despre sine:

1.Bărbații echivalează dragostea cu respectul. Pentru ei aceste lucruri sunt sinonime. Nu poți să-l iubești și să nu-l respecți. Dacă el simte respectul tău, asta este confirmarea dragostei tale pentru el.

2.La exterior, bărbatul tău poate părea puternic, dar în interior se simte ca un băiat mic și speriat. Are atât de multă responsabilitate – să devină un ,,bărbat adevărat”, să-și întrețină familia, să fie întotdeauna tare și puternic – încât este stupid să nu-ți fie frică să nu îndeplinești toate aceste lucruri. Dar el își ascunde temerile.

3.Majoritatea bărbaților nu își doresc, pur și simplu, să-și întrețină familia, este o necesitate. Este o parte instinctivă de auto-afirmare și de exercitare a rolului de adevărat mascul. Chiar dacă câștigi suficient și poți fi la același nivel cu el, oferă-i posibilitatea de a se simți principalul întreținător al familiei.

4.Uneori, bărbații simt nevoia să se retragă, înainte de a rezolva o problemă. Ai observat cum bărbații pot eschiva de la discutarea unei probleme apărute recent? Creierul lor este construit diferit. Trebuie, mai întâi, să reflecte singur asupra problemei respective.

5.Lipsa relației intime poate da naștere lipsei de încredere. Bărbatul tău nu doar te vrea, ci vrea ca și tu să-ți dorești asta. De acest lucru depinde încrederea lui.

6.Bărbații, chiar și cei implicați într-o căsătorie fericită, nu pot să nu observe femeile atrăgătoare. Acest lucru nu vă afectează în niciun mod relația. Este un impuls pur instinctiv.

7.Bărbații sunt romantici, doar că o demonstrează în mod diferit. Din cauza acestor diferențe, bărbații de multe ori renunță, pentru că, pur și simplu, nu știu ce înseamnă romantismul pentru tine și ce așteptări ai. Spune-i în mod direct.

8.Bărbaților nu le pasă dacă ai adăugat câteva kilograme în plus, în cazul în care continui să ai grijă de tine și să îți iubești corpul.