7 sfaturi pentru femei de la actrița Sophia Loren

Anul acesta, legendara actriță italiana Sophia Loren va împlini 84 de ani. Diva a fost recunoscută ca cea mai frumoasă femeie a secolului XX, relatează ketkes.com.

În ciuda vârstei pe care o are, Sophia Loren a rămas la fel de frumoasă. În 2014, ea a devenit fața campaniei de publicitate Dolce & Gabbana, iar faimoasa companie a lansat în cinstea ei și un ruj nou.

Vedeți mai jos 7 sfaturi ale actriței despre secretul frumuseții și a longevității.

1.Permiteți să te alinți.

Pentru divă să se alinte – înseamnă să mănânce paste. Actrița spune că acestea nu îți adaugă kilograme.

2.Iubiți-vă vârsta.

Când este vorba de vârstă, Sophia Loren afirmă că nu are nici un secret special. Trebuie doar să trăiești în armonie cu tine și cu lumea exterioară, să rămâi liniștită și să ai grijă de sănătate, să nu uiți de bucuriile vieții și să mănânci sănătos, să te îmbraci frumos și faci sport.

„O femeie care este ferm convinsă de frumusețea ei va fi în cele din urmă capabilă să convingă pe toți ceilalți despre aceasta.”

3.Dormiți câte 9 ore.

Sophia Loren merge la culcare la ora 21 și se trezește la ora 6 dimineața.

„Pentru frumusețea merită să lupți.”

4.Faceți sport.

Dimineața, actrița face sport și apoi merge în grădină pentru a admira florile. În plus, aceasta nu fumează, nu bea alcool și nu mănâncă alimente prăjite.

„Nimic nu face o femeie mai frumoasă decât credința că este frumoasă.”

5.Beți multă apă.

În fiecare zi, vedeta bea 2 litri de apă, pentru hidratarea pielii și curățarea organismului de toxine. Actrița este sigură că cine bea mai puțină apă este condamnat la riduri timpurii.

„Este imposibil să fii frumoasă, dacă ți-i lene să ai grijă de tine”

6.Faceți zile de detoxificare.

La fiecare 2-3 luni, Sophia Loren își organizează zile de detoxificare a organismului. În această perioadă, actrița bea sucuri proaspete și mănâncă fructe proaspete pentru a-și curăța intestinele, pentru a întări sistemul imunitar și pentru a-și reîmprospăta pielea feței. În plus, Sophia Loren recomandă să mâncăm cât mai mult ananas proaspăt, acesta împiedică acumularea de grăsimi corporale și vă protejeze organismul de kilogramele în plus.

„Există un secret al tinereței: mintea, talentul, creativitatea pe care o aduceți în viața voastră și în viața celor dragi. Când înveți să bei din această sursă, vei învinge vârsta pe care o aveți”.

7.Mențineți pielea hidratată.

Pentru a menține pielea tânără cât mai mult posibil, Sophia Loren îți recomandă să îți hidratezi în mod constant fața cu loțiuni și creme, folosind doar produse cosmetice de înaltă calitate. De exemplu, actrița folosește uleiuri vegetale pentru a-și menține pleoapele ridicate și aplică creme care conțin vitamina A.