7 Reguli pentru atragerea magnetică a evenimentelor pozitive în viața ta!

Fiecare și-ar dori, asemenea unui magnet, să atragă evenimentele plăcute în viața sa.

Toți, atrag câte ceva. Dar asta nu este întotdeauna ceva plăcut și pozitiv. De fapt, cu cât te gândești mai mult și ești mai stresat de problemele pe care le ai, cu atât atragi în continuare mai multe evenimente negative. Oamenii, la fel ca magneții, funcționează după principiul forței de atracție.

Pentru a reuși să atragi în viața ta doar evenimente și emoții pozitive, trebuie să ții cont de câteva reguli: 

1.Noi atragem evenimentele nu prin intermediul gândurilor, ci prin transmiterea stărilor emoționale. 

2.Evenimentele care vin drept răspuns la reacția emoțională sunt atrase peste un timp oarecare. Între conceput și întruchipat în realitate există o limită de timp – o întârziere de 40 de zile. Trebuie să ținem minte, ceea ce semănăm, aceea vom culege.

3.Pentru a te afla într-o stare pozitivă continuă, trebuie să-ți reprogramezi trecutul, și anume să ștergi toate evenimentele negative. Reprogramarea trecutului modifică conexiunile neuronale din creier și fundalul hormonal.

4.Pauza sub forma de așteptare a realizării dorinței trebuie să fie cât mai scurtă. Așteptarea, de asemenea, este o stare emoțională, care presupune că în acest moment omul este nefericit. Acum el seamănă suferințe, care vor da roade peste 40 de zile. De aceea, se consideră că așteptarea rezultatului distruge rezultatul.

5.În momentul îndeplinirii scopului, oamenii cu un scenariu fericit în viață se bucură nu de faptul împlinit, ci de momentele prin care trec în calea spre realizare. 

6.Dăruirea trebuie să fie corespunzătoare. Nu trebuie să oferi ceea ce nu ți se cere și cu forța.

7.Este important să stabilești foarte clar cerințele propuse pentru a porni pe Calea Învingătorului – calea unei personalități magnetice.