7 reguli pentru ca universul să-ți audă rugămintea

Să ne exprimăm dorințele este simplu, dar să facem acest lucru corect nu este atât de ușor. Puteți cere Universului să îți îndeplinească dorințele, dar există o problemă semnificativă aici. Energia pe care o punem în cererea noastră are un impact semnificativ asupra execuției a ceea ce cerem.

Dacă cererea noastră este ghidată de îndoială, de un sentiment de disperare, de durere, atunci vom atrage și mai mult îndoiala, disperarea și durerea în viața noastră. În plus, dacă declarăm dorințele prea vagi, atunci în final riscăm să obținem ceea ce nu vrem sau nu obținem nimic.

De aceea, înainte de a încerca să ne exprimăm dorințele, este important să avem o idee clară despre energia care ne conduce și să definim în mod clar cererile noastre.

Folosind sfaturile de mai jos, puteți să cereți Universului tot ceea ce doriți, cu dragoste, ușurință și încredere.

1. Lucrul corespunzător cu energia

Înainte de a cere ce doriți de la Univers, este important să vă aruncați în mod corespunzător energia. Pentru unii, poate fi unul dintre cele mai dificile aspecte. Dacă sunteți ghidați de teamă și nevoie, nu veți putea să trimiteți energia necesară Universului.

Acest fenomen se datorează “Legii gravității”. Prin urmare, dacă trimitem energia fricii sau a nevoii în Univers, atragem lucruri care inspiră și mai multă teamă sau ne fac și mai nevoiași. Dacă ne îndoim de noi înșine, crezând că nu merităm binele, atragem doar lucruri care doar întăresc aceste credințe. De aceea, munca în domeniul energiei este primul pas în procesul descris.

Una dintre cele mai ușoare căi de a trece de la energia nevoii la energie pozitivă este să vă simțiți recunoscători pentru tot ceea ce aveți în viață.

2. Depășirea barierelor

Înainte de a obține ceea ce doriți, trebuie să distrugeți blocurile care stau în cale. Există mai multe astfel de blocuri:

Dacă am mai mult, atunci cineva va avea mai puțin.

Nu merit lucruri bune.

Universul este indiferent sau ostil cu mine.

Din nefericire, suntem adesea învățați că în viață există doar un anumit număr de lucruri bune. Și dacă adăugăm ceva, alți oameni vor avea mai puțin. Ne simțim vinovați că cerem ceva când știm că există suferințe atât de mari în lume. Cu toate acestea, Universul este nelimitat. Acesta nu este o plăcintă care să fie împărtășită.

Mulți cred, de asemenea, că ei nu merită să se întâmple ceva bun cu ei. Cineva ar putea crede că nu sunt vrednici de fericire și de succes. În plus, suntem deseori influențați de stereotipul că oamenii bogați și de succes sunt lacomi sau răi. Ca rezultat, ajungem la concluzia că o persoană bună și demnă trebuie să sufere. De aceea este greu de crezut că suntem demni de dorințele noastre, că putem avea ceea ce dorim, rămânând oameni buni.

S-ar părea, de asemenea, să credem că Universul este ostil sau indiferent față de noi. Dacă am încercat să ne exprimăm dorințele și nu am reușit, este ușor să credem că Universul este surd la cererile noastre. Când vedem atâta suferință, se pare că este în general rece sau chiar ostil oamenilor.

Cu toate acestea, Universul răspunde pur și simplu la energia pe care o primește. Învățând cum să folosiți această energie în mod corect, puteți atenua suferința lumii. Nu vă simțiți vinovat că doriți mai mult.

3. Fii clar pe intențiile tale

O altă problemă care ne împiedică să obținem ceea ce vrem este lipsa unei înțelegeri clare a ceea ce vrem. În loc de o imagine clară în cap, nu pot exista decât idei vagi despre ceea ce vrem. Sau poate avem dorințe conflictuale.

Este important să înțelegem clar ce vrem și de ce. În loc să cereți Universului dragoste, bani sau sănătate, cereți-i ceva specific. Descrieți-vă dorința în detaliu.

4. Cereți Universului

Dacă ați reușit să aflați exact ce vreți, atunci este timpul să cereți direct acest lucru de la Univers. Dar înainte de aceasta se recomandă să dedicați puțin timp tehnicii respirației profunde sau meditației. Este important să vă simțiți cât mai relaxați și mai pozitivi.

Procesul de “exprimare” a dorinței voastre către Univers poate fi transformat într-un fel de ritual. Acest lucru se poate face cu ajutorul unei lumânări aprinse sau prin deplasarea într-un loc pitoresc din mediul rural unde veți simti o legătură cu natura și cu energia Universului.

Apoi adresați-vă Universului pentru tot ce doriți. Cuvintele rostite trebuie să fie puternice, deci este important să le spuneți cu voce tare.

5. Simțiți-vă dorințele

După ce cereți ce vreți, dedicați câteva minute să vă simțiți dorințele. Cu cât mai multe sentimente investiți în ele, cu atât mai bine.

Amintiți-vă că Universul răspunde la energia voastră. Prin urmare, dacă simțiți cu adevărat o atitudine pozitivă și recunoștință pentru ceea ce obțineți, cereți Universului să vă ofere mai multe motive pentru a vă simți recunoscători și pozitivi.

Trebuie de menționat că mulți oameni se blochează în acest stadiu. Poate fi dificil să te simți mulțumit pentru ceea ce nu ai încă. Este deosebit de dificil să te simți pozitiv dacă suferi acum din cauza unei situații negative.

Practica de a-ți exprima dorințele te poate ajuta să depășești o atitudine negativă. Încercați mai întâi să cereți de la Univers ceva mic, pentru a vă da un motiv de a vă  alinia într-un mod pozitiv.

6. Eliberați-vă

De îndată ce cereți ceea ce doriți, ar trebui să renunțați la intențiile voastre. Pentru a face acest lucru, încercați să vă relaxați și să lăsați universul să-și facă treaba.

Grijile pentru succesul acțiunilor dvs. vor bloca procesul de îndeplinire a dorinței dvs. Fiți deschisi la noi oportunități și amintiți-vă că uneori lucrurile pe care le-ați cerut vor apărea în viața dvs. puțin diferit decât v-ați așteptat.

7. Simțiți recunoștința

Recunoștința este, de fapt, începutul și sfârșitul acestui proces. Pentru a simți armonia cu energia Universului, este important să ne concentrăm asupra tuturor lucrurilor pentru care putem fi recunoscători. Acest lucru va ridica nivelul energiei dvs. și vă va permite ca dorințele dvs. să fie îndeplinite la maximum.

După ce am primit ceea ce am cerut, mulțumește. Aceasta va crea o spirală de apreciere, recunoștință și pozitiv, care vă va permite să primiți cele mai generoase daruri din Univers. Acest proces va ajuta la creșterea vibrațiilor întregii noastre planete, precum și pentru a permite altora să se simtă mulțumiți și fericiți.

Sursa – How to Ask the Universe for What You Want to Make Your Wishes Come True