7 reguli de urmat chiar de azi, pentru ca să nu îmbătrânești prematur sufletește

Îmbătrânirea are loc întotdeauna mai întâi în suflet, după care la exterior. Noi, femeile, în special ne transformăm foarte repede în băbuțe, gândim ca niște băbuțe, ne purtăm ca băbuțele și începem să ne îmbrăcăm ca băbuțele. Pentru ca asta să nu se întâmple prea devreme îți recomandăm să respecți următoarele reguli.

Regula nr.1: Fă totul cu dragoste și ușurință

Filosofii sunt convinși că tot ce avem în suflet se oglindește și la exterior, chiar dacă încercăm foarte mult să ascundem totul. Dacă știi să savurezi fiecare minut din viață, te bucuri de ceea ce te înconjoară, vei arăta mai frumoasă, mai atrăgătoare pentru oameni și vei atrage mai mult și succesele. Dispoziția bună e ca și cercurile pe apă, ele se răspândesc la toți cei care te înconjoară.

Regula nr.2: Fă ca micile plăceri să fie o necesitate

Nu uita să te alinți, fă și ceea ce îți place și pare a fi opțional, nu te limita doar la necesități și obligații. Cumpără-ți ceea ce îți place și te ajută să fii mai feminină. Fă ceea ce te face fericită.

Regula nr.3: Nu datorezi nimic nimănui

Nu ești obligată să gătești, să faci ordine și să-i servești pe toți în casă. Treburile casnice pe care urâm să le facem ne transformă în femei veșnic nervoase și supărate pe toți în jur.

Regula nr.4: Nu trebuie să-ți pese de ceea ce spun oamenii, contează ce gândești tu despre tine

Gândurile despre tine trebuie să fie exclusiv pozitive. Dacă alții gândesc altfel, nu este treaba ta. „Ce-o să zică lumea?” nu trebuie să fie întrebarea ta de rutină.

Regula nr.5: Da, tocurilor și nu, halatelor

Știi din ce țară sunt femeile care folosesc cea mai mare canitate de ruj din lume? Femeile din Emiratele Arabe Unite! Și ele poartă burka sau hijab! La noi se întâmplă invers, femeile se machiază și se îmbracă frumos doar când ies din casă, pentru ca alții să le aprecieze, iar când sunt acasă cu familia și soțul, poartă halat și moțoc.

Regula nr.6: Misiunea femeii nu este de a servi bărbatul, dar de a-l inspira

Unii bărbați nu știu să facă diferența dintre menajeră și soție. Femeia trebuie să rămână iubită chiar și atunci când nu gătește sau face curățenie. Bărbatul trebuie să aibă un punct de sprijin, un prieten, un suflet-pereche.

Regula nr.7: Eu exist și asta este suficient!

Nu există altele ca tine și nici nu vor exista. Este nefondat să te simți nefericită, să complici și să inventezi probleme și să te transformi într-o plângăcioasă.