7 Piese vestimentare absurde pe care să le eviți! Iată anti-tendințele anului acesta!

În industria modei totul se schimbă cu o viteză uimitoare, iar cele mai noi tendințe vestimentare apar și dispar mai ușor decât ne putem imagina. Hainele și accesoriile care ieri erau la mare căutare, astăzi nu se mai poartă. Pentru cei care vor să fie mereu în pas cu moda este foarte important să fie întotdeauna la curent cu cele mai recente noutăți.

Am întocmit un stop-list care îți vine în ajutor la eliberarea spațiului din garderobă pentru articole mai actuale și cu adevărat elegante!

1.Rochiile în stil etnic

Rochiile de vară cu imprimeuri etnice nu au nicio legătură cu stilul boem. Acestea se vând de obicei pe marginea străzii în apropierea plajelor. Chiar și modelele mai scumpe, din păcate, nu o să-ți avantajeze silueta. Așadar, ascundem o astfel de rochie cât mai departe în dulap în cazul în care vei dori cândva să o transformi în pareo. Totuși, e bine să avem o abordare ecologică și de reciclare a articolelor vestimentare.

2.Maioul în dungi

Un astfel de maiou în dungi nu înfrumusețează absolut nicio femeie ci, dimpotrivă, îți strică imaginea. Renunță la astfel de modele în favoarea tricourilor libere, de calitate, cu decolteul în formă de V. Poți să rămâi fidelă acestui gen de imprimeu sau să alegi nuanțe vii și proaspete de vară.

3.Leggins din piele

Dacă acest model de pantaloni ar putea fi interzis la nivel legislativ, designerii ar fi printre primii care ar semna petiția. Acesta arată vulgar și ieftin. Cu totul alt efect îl au pantalonii din piele, așezați liber pe figură. Modelul cu talie înaltă este printre preferatele vedetelor și fashionistelor.

4.Rochiile neon

Rochia mini de culoare neon își va găsi locul în garderoba unei fane disperate după moda anilor 1980 sau a scandaloasei vedete Kim Kardashian. Pentru fashionistele adevărate acest model este total nepotrivit: nuanțele fluorescente arată ieftin și țipător. Dacă ești pasionată de culorile aprinse, atunci te poți limita la o pereche de pantofi îndrăzneți sau o curea. Va fi suficient!

5.Blugii rupți

Este dificil de explicat modul în care pantalonii zdrențuiți au ajuns cândva să fie la modă. Dar acum nu ne vom aprofunda în analiza istorică și culturală a modei, ci pur și simplu vom renunța la modelele rupte, pentru că nu mai sunt actuale. În schimb, alege o pereche de blugi care accentuează cu grație silueta ta.

6.Jacheta scurtă

Cea mai reușită și, apropo, cea mai universală lungime pentru cardigane și jachete este până la mijlocul coapselor. O jachetă scurtă nu a fost niciodată benefică pentru silueta feminină, fiindcă o împarte vizual în jumătate.

7.Rochia din dantelă

Rochiile din dantelă ieftină, care lasă la vedere prea mult nu au fost și nici nu vor fi la modă. Alege modele sofisticate în tehnica de croșetat franceză. Acestea reprezintă  un adevărat sinonim al stilului. Arată neobișnuit de frumos, bucură ochiul dar și sufletul!