6 zone ale corpului, pe care să aplici parfumul pentru a-i prelungi ”prezența”!

Există o versiune dubioasă și neverificată, că dacă parfumul vi se potrivește foarte bine, cu timpul, nu-l mai simțiți. Te poți consola cu acest lucru, dacă știi că cel puțin alții îl simt.

Dar când nu-l mai simțiți nici dvs. și nici cei din jurul dvs., începe o ușoară panică, amestecată cu tristețe și, ca rezultat, o aplicare maniacală a parfumului pe încheieturi pe tot parcursul zilei.

Greșit!

Adică… aproape greșit. Da, încheieturile sunt considerate clasic locul de aplicare a parfumului, dar puncte de pulsare pe corpul uman sunt mult mai multe. Iar când toate sunt implicate în acest mecanism complex, aroma se menține foarte mult.

Vă prezentăm în continuare 6 astfel de puncte:

1.Părul. Unii creatori de parfumuri sunt convinși că parfumul se păstrează mai mult pe păr decât pe piele. Îl puteți aplica direct pe păr sau pe perie.

2.Zona din spatele urechilor. La fel ca încheieturile, aceste zone sunt cunoscute pentru proprietățile lor chiar și printre cei neinițiați. Venele sunt situate aproape de piele în această zonă, creând condiții ideale pentru încălzirea și evaporarea aromei.

3.Spatele gâtului. Chiar dacă pare un pic ciudat, experții în parfumuri spun că acest truc îi scoate din minți pe cei din jur.

4.Suprafața interioară a cotului. Cunoscătorii susțin că această zonă este mai seducătoare decât încheieturile. Totuși, experții recomandă să umeziți această zonă, înainte de a aplica parfumul.

5.Suprafața din spate a genunchilor. Dintre toate zonele listate, aceasta funcționează cel mai bine. Particularitatea acestei zone este că mirosul nu se simte din start, în schimb se menține pentru mult timp.

6.Buricul. Această zonă a fost recomandată de o actriță, deoarece este o zonă fierbinte, iar parfumului îi place acest lucru.